Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,470
12,345
113
WhatsApptan bir mesaj geldi kapıya bak acil diye ne alaka dedim sen bak dedi bir baktım kapıya bunlar takılmış 😂😂
995 günlük abur cubur erzağı çıktı keyfim yerine geldi ya demekki sevenimiz var çok şükür 🙏🙏

Ekli dosyalar

Passion90

uZaklarda bir yerlerde...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,419
16,125
113
WhatsApptan bir mesaj geldi kapıya bak acil diye ne alaka dedim sen bak dedi bir baktım kapıya bunlar takılmış 😂😂
995 günlük abur cubur erzağı çıktı keyfim yerine geldi ya demekki sevenimiz var çok şükür 🙏🙏
Afiyet olsun. Benim kapıya da her sabah biri ekmek bırakıyor Trabzon ekmeği. Kim bilmiyorum ama sağolsun 🤣

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,172
31,883
113
Kral orda 9.5 saatlik erzak bile yok ama kim yaptıysa helal olsun güzel düşünce

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,309
9,204
113
2 paket sigara iyi diğerleri 2 saatte biter