- 24,419
- 16,125
- 113
İtalyan pizzasıSen bugün ne yedin merak ettim dost puaha
İtalyan pizzasıSen bugün ne yedin merak ettim dost puaha
Fakirlerle muhattap olmuyorsa senle gönül mü eğlendiriyor abu 😀Onunda size Selami var fakirlerle muhattap olmuyorum diyor
Afiyet olsun maşallah herkes zengin mis bi ben makarna yedim galiba puahaValla köfte yedim kaşarlı hemde iyi yemişim çay iciyorum şuan üstüne rahatlatir
Yumurtalı ekmek yedim . Yanında Çeşme suyu vardıAfiyet olsun maşallah herkes zengin mis bi ben makarna yedim galiba puaha
Bi pisküvitli pasta yapacam geceye olay olaysssssAfiyet olsun maşallah herkes zengin mis bi ben makarna yedim galiba puaha
Bizimki ayrı muhabbet dostluk önemli sizi bilmiyorum fakirler diyor başka bişey demiyorFakirlerle muhattap olmuyorsa senle gönül mü eğlendiriyor abu 😀
Bana demez diyemezBizimki ayrı muhabbet dostluk önemli sizi bilmiyorum fakirler diyor başka bişey demiyor
Yumurta lüks ama ekmek kafidi puahaYumurtalı ekmek yedim . Yanında Çeşme suyu vardı
Yok la bizim iş gıda üzerine maaştan düşüyoz para olmadimi iyi oluyor ama aç kalmayız herturlu karnimiz doyar şükür paramız olmasadaAfiyet olsun maşallah herkes zengin mis bi ben makarna yedim galiba puaha
Dun kandildi aslında neden bugün pauhaWhatsApptan bir mesaj geldi kapıya bak acil diye ne alaka dedim sen bak dedi bir baktım kapıya bunlar takılmış 😂😂
995 günlük abur cubur erzağı çıktı keyfim yerine geldi ya demekki sevenimiz var çok şükür 🙏🙏
Afiyet olsun. Benim kapıya da her sabah biri ekmek bırakıyor Trabzon ekmeği. Kim bilmiyorum ama sağolsun 🤣WhatsApptan bir mesaj geldi kapıya bak acil diye ne alaka dedim sen bak dedi bir baktım kapıya bunlar takılmış 😂😂
995 günlük abur cubur erzağı çıktı keyfim yerine geldi ya demekki sevenimiz var çok şükür 🙏🙏
Allah kabul etsin ağam sorgulamam 😂😂Dun kandildi aslında neden bugün pauha
Kral orda 9.5 saatlik erzak bile yok ama kim yaptıysa helal olsun güzel düşünceWhatsApptan bir mesaj geldi kapıya bak acil diye ne alaka dedim sen bak dedi bir baktım kapıya bunlar takılmış 😂😂
Bana gelse bende sorgulamam valla afiyet olsun diyelim bizde puahqAllah kabul etsin ağam sorgulamam 😂😂
Ben pek abur cubur yiyen birisi değilim kanka bana 1 sene gider 😂Kral orda 9.5 saatlik erzak bile yok ama kim yaptıysa helal olsun güzel düşünce
Tanıdıktır yav yabancı de ildir 😅Bana gelse bende sorgulamam valla afiyet olsun diyelim bizde puahq
2 paket sigara iyi diğerleri 2 saatte biterWhatsApptan bir mesaj geldi kapıya bak acil diye ne alaka dedim sen bak dedi bir baktım kapıya bunlar takılmış 😂😂
Yabancı adam çok belli wp den yazmis puahaTanıdıktır yav yabancı de ildir 😅
Yok be reis resimde az görünüyor 100 parça malzeme var 2 saatte kim yiyebilir bunu ağır yaşamlardan birinin gelmesi lazım anca 🤣🤣2 paket sigara iyi diğerleri 2 saatte biter