- 35,136
- 36,284
- 113
Benimde gözüm sigaraya takıldı valla puaha2 paket sigara iyi diğerleri 2 saatte biter
Benimde gözüm sigaraya takıldı valla puaha2 paket sigara iyi diğerleri 2 saatte biter
Doğrudur erhana versen makarna niyetine 1 saatte halleder orayı ondan dedimBen pek abur cubur yiyen birisi değilim kanka bana 1 sene gider 😂
Öyle bir anlatmıs ki bir mesaj geldi falan diye puajahaYabancı adam çok belli wp den yazmis puaha
Yanında çaylaDoğrudur erhana versen makarna niyetine 1 saatte halleder orayı ondan dedim
Adam demeyelim kanka incinirim canım kuzenim yollamış 🙏Yabancı adam çok belli wp den yazmis puaha
1 saatte yok ederim o poşeti. 🤣Yok be reis resimde az görünüyor 100 parça malzeme var 2 saatte kim yiyebilir bunu ağır yaşamlardan birinin gelmesi lazım anca 🤣🤣
Çayın fiyatı yükseldi içmez pahalı gelir diye suyla gömer artıkYanında çayla
15 dk1 saatte yok ederim o poşeti. 🤣
100 parça varsa ben 100 günde yerim anca her gün bir parça urun yerim pauahYok be reis resimde az görünüyor 100 parça malzeme var 2 saatte kim yiyebilir bunu ağır yaşamlardan birinin gelmesi lazım anca 🤣🤣
PuajjajÇayın fiyatı yükseldi içmez pahalı gelir diye suyla gömer artık
Oha reis valla yiyemezsin 🤣🤣1 saatte yok ederim o poşeti. 🤣
Pis fakir herkes senin gibimi bende cayi sabah demliyorum üstüne sürekli su ilave edip tek demliklen aksama kadar idare ediyorum devir ekonomi devri puahÇayın fiyatı yükseldi içmez pahalı gelir diye suyla gömer artık
Kaçak çay var yazın Fransız bir kuzenim Fransa'dan getirmişti 🤣🤣Çayın fiyatı yükseldi içmez pahalı gelir diye suyla gömer artık
Yersin şüphem yok1 saatte yok ederim o poşeti. 🤣
Matbet 56 TL den sonrası yürümedi gaddar dost1k jokere sponsor olanı 24 saat sonra ihya ederim!!!
Eskiden kaçak çay doğudan gelirdi şimdi batıdan mı geliyor puajahKaçak çay var yazın Fransız bir kuzenim Fransa'dan getirmişti 🤣🤣