- 35,128
- 36,274
- 113
MUHABEETSponsor
MUHABEETSponsor
106 kiloydum işe girmeden önce şimdi 86 kiloyum yine de yerim . Affetmem. CiddiyimYersin şüphem yok
Kaçak çay Fransa dan mi geliyor doğudan gelen ürün nasil fransadan geliyor aklim gitti vallaKaçak çay var yazın Fransız bir kuzenim Fransa'dan getirmişti 🤣🤣
Ben çayı bi yemekten sonra içerim erhancim günlük rutinim kahve enerji içeceği vs içecekler oluyor işim sayesinde para yok huzur var konuşmaPis fakir herkes senin gibimi bende cayi sabah demliyorum üstüne sürekli su ilave edip tek demliklen aksama kadar idare ediyorum devir ekonomi devri puah
Antarktika bile olsa resmi değilse kaçak oluyor. Doğu zihnimize yerleşmiş 🤣Kaçak çay Fransa dan mi geliyor doğudan gelen ürün nasil fransadan geliyor aklim gitti valla
La valla Fransa'dan geldi 🤣Kaçak çay Fransa dan mi geliyor doğudan gelen ürün nasil fransadan geliyor aklim gitti valla
Ye bir gün sonra şeker hastası ol da ayak ağrısından yatama görürüm seni106 kiloydum işe girmeden önce şimdi 86 kiloyum yine de yerim . Affetmem. Ciddiyim
Tıbba hakaretLa valla Fransa'dan geldi 🤣
SorSpon...
Domuz gibiyiz valla doğal yollardandan da ölemiyoz ki kurtulalımYe bir gün sonra şeker hastası ol da ayak ağrısından yatama görürüm seni
SorSpon...
Vaktin gelince ölürsün dost tasalanma rahat ol puahaDomuz gibiyiz valla doğal yollardandan da ölemiyoz ki kurtulalım
Kaybettiğimiz paralar konusunda eşek olduğumuz doğru da sürü buna katılır mı bilmemEşek sürüsü kadar adamsınız burda ne demek sponsor bulamıyorum
Sponsorluk teklifini kabul ederim ama 1 şartım varKaybettiğimiz paralar konusunda eşek olduğumuz doğru da sürü buna katılır mı bilmem
Hedefim sensinKAZANİYORUZ