- 35,136
- 36,286
- 113
Tmdir gelirse yaparızYa sen kazanda bana zınklatmasanda olur (mütevazilik yaptıgıma bakma zınklat)
Tmdir gelirse yaparızYa sen kazanda bana zınklatmasanda olur (mütevazilik yaptıgıma bakma zınklat)
Sen vicdansız yapılırmı bu bizeVali kebabını üniversitede yiyorduk dost bursa iskenderde
O günden sonra yüzünü görmedim
Peder kasap olunca dolapta et eksik olmuyor bizde puhah
Çay yaptım demesenÇay yaptım içtim makarna çay 3 gün tek başına yaşasam 4 gün cenazem cikar galiba puaha
Puahahahah @Valenciennes erhan bizden beter vizyon beterVali kebabidami var
Ben corba ile bile cay içen insanım dost ben kahvalti desen üstüme adam tanımam da yemek te hiç yokum vallaÇay yaptım demesen
Makarna soğuk çay iyi ikili derdim ama çay yaptım diyince başımdan aşaği kaynar sular döküldü
Kalite-Vizyon-Lavanta-GoudaÇay yaptım demesen
Makarna soğuk çay iyi ikili derdim ama çay yaptım diyince başımdan aşaği kaynar sular döküldü
Ben duz insanim vali kebabı değil de direk kebap yapıp yerim puahwPuahahahah @Valenciennes erhan bizden beter vizyon beter
Görmez olaydımPuahahahah @Valenciennes erhan bizden beter vizyon beter
Valla yemedim ama 5k param olunca yedim ama puahaGörmez olaydım
2m vurup bi vali kebabı yemediysen ilk gördüğün 7 katlı binadan atla dost
Şuan wp deyiz selam soyleyeyim mi@Enişte nerdesin ulaa 2 haftadır
Yuzde 99 parayi buldu zaten bulsam foruma girmem diyordu hayaline kavuşmuştur umarim@Enişte nerdesin ulaa 2 haftadır
SöyleŞuan wp deyiz selam soyleyeyim mi
Söylemedim
El sallasin bize sole ona piahaŞuan wp deyiz selam soyleyeyim mi
Umarım öyle olmuştur dostYuzde 99 parayi buldu zaten bulsam foruma girmem diyordu hayaline kavuşmuştur umarim
Dusme ahmedim dusme
Sen bugün ne yedin merak ettim dost puahaSöylemedim
Valla köfte yedim kaşarlı hemde iyi yemişim çay iciyorum şuan üstüne rahatlatirSen bugün ne yedin merak ettim dost puaha