- 23,973
- 24,835
- 113
Bencede puahahAhmet bence benden senden daha iyi nba de
Bencede puahahAhmet bence benden senden daha iyi nba de
Allah şifa versin kardeşim 23 nisana var daha ama bişey olmaz bugün de idare edeceğiz seni@Barrios @Erhan2121 NBA da sizi üst üste koyar son saniye üçlük diye atarım
Atarsin abi ama nasil atarsin o kısmı pek anlayamadım puaha@Barrios @Erhan2121 NBA da sizi üst üste koyar son saniye üçlük diye atarım
Bak bu kupona nba nasıl oynanilir sadece seyret@Barrios @Erhan2121 Clevland maçı 230.5 üst Houston maçı 219.5 üst alın koyun cebinize bu 2 maçı harçlık size bayram harçlığı
Amatörce seçimler ama acemi şansı gelebilir@Barrios @Erhan2121 Clevland maçı 230.5 üst Houston maçı 219.5 üst alın koyun cebinize bu 2 maçı harçlık size bayram harçlığı
PUAHGDFHGDF uyan aslan bey uyan boynuz kulağı geçtiAmatörce seçimler ama acemi şansı gelebilir
ExPUAHGDFHGDF uyan aslan bey uyan boynuz kulağı geçti
Trey Murphy atamaz olm hayal görmeBak bu kupona nba nasıl oynanilir sadece seyret
Aviatorde 0.60ı 1 lira yaptım sonra bu kuponu yaptım olur mu bu50 lirası olan da varsa birisi şuraya bi kupon paylaşsın da takip edeyim bari belki uyurum kendime takip ederken
Houston üst diyor dünyada Houstona üst alan insan varsa delidir vallaAmatörce seçimler ama acemi şansı gelebilir
Vay cahil vay bi baksana adam hangi maçta 3 ten az 3luk atmis puahaTrey Murphy atamaz olm hayal görme
25 TL ... NeyseBak bu kupona nba nasıl oynanilir sadece seyret
Vur la gelmezse bugün parani iade edecem25 TL ... Neyse
Saka yapıyorsun degilmiAviatorde 0.60ı 1 lira yaptım sonra bu kuponu yaptım olur mu bu
Houston alt değil üst bitecek o murphy 3 tane 3 lük atamıcak görşrz gdfskgsdVay cahil vay bi baksana adam hangi maçta 3 ten az 3luk atmis puaha
Kawhii sçar dost onu çıkarVur la gelmezse bugün parani iade edecem