Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,027
24,877
113
Birgün o kadar param olacak ki ayranımı dürümle aynı anda bitirmeye çalışmak yerine 2. Ayranı sipariş etcem

Erhan2121

Umutlarımız yarına kaldı..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,290
36,468
113
Atam yanlış anlamada sıkıntın nedir cidden 10 gündür yokluk almis basini gidiyor hani kimde para varki olsa ne olacak her koyun kendi bacağından asilmiyormu surekli dert içindesin burda kimse senin derdine çare olamaz ki canımız belli degilmi sence

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,027
24,877
113
Atam yanlış anlamada sıkıntın nedir cidden 10 gündür yokluk almis basini gidiyor hani kimde para varki olsa ne olacak her koyun kendi bacağından asilmiyormu surekli dert içindesin burda kimse senin derdine çare olamaz ki canımız belli degilmi sence
Burdan çare aramıyom ki 😅 burda kim kime çare olabilir

Erhan2121

Umutlarımız yarına kaldı..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,290
36,468
113
Burdan çare aramıyom ki 😅 burda kim kime çare olabilir
Çare arıyorsun atam arıyorsun aramiyor değilsin de hani burda biz ne yapabiliriz ki tek burasi için konuşmuyorum bide bu işin özel kismi var ben seni tanıdığım kadar yorum yaparım eski sen değilsin maalsef bu forumda seni seven sana en çok değer veren biriyim ben ama bu şekilde seni görünce yakıştıramıyorum snaa artik sana günlerdir soruyorum sıkıntın nedir sole bizde bilelim birsey demiyorsun

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,027
24,877
113
Çare arıyorsun atam arıyorsun aramiyor değilsin de hani burda biz ne yapabiliriz ki tek burasi için konuşmuyorum bide bu işin özel kismi var ben seni tanıdığım kadar yorum yaparım eski sen değilsin maalsef bu forumda seni seven sana en çok değer veren biriyim ben ama bu şekilde seni görünce yakıştıramıyorum snaa artik sana günlerdir soruyorum sıkıntın nedir sole bizde bilelim birsey demiyorsun
Burda çare bulamazsın ki en fazla kupon yaparsın benim zamanım var kısa bi onu bekliyorum

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,027
24,877
113
Eski ben değilim şuan zaten olsam hiçbişey böyle olmazdı 🍀