Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,502
12,382
113
Ne alkolu dost adam film için zayıflaması gerekiyordu sabah kahvaltı yerine meyve yiyip kendini mahvetti vücut dayanamadı alkol den değil
Yemeyle içmeyle sigara ve alkol ile kimseye birşey olmaz amcam günde 3 paket tütün içiyor hergün yarım kasa bira içmeden yatmaz ben kendimi bildim bileli böyle adam benden sağlam bütün hastalıkların babası stres sıkıntıdır.

Erhan2121

Umutlarımız yarına kaldı..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,267
36,440
113
Yemeyle içmeyle sigara ve alkol ile kimseye birşey olmaz amcam günde 3 paket tütün içiyor hergün yarım kasa bira içmeden yatmaz ben kendimi bildim bileli böyle adam benden sağlam bütün hastalıkların babası stres sıkıntıdır.
Herkesin vucudu farklıdır dost adam var ne yapsa bi pok olmaz ama ben sen yapalım vücut kaldırmaz emin ol

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,502
12,382
113
Herkesin vucudu farklıdır dost adam var ne yapsa bi pok olmaz ama ben sen yapalım vücut kaldırmaz emin ol
Ben bazen canım sıkkınken 2.5 paket sigara içtiğim oluyor yatakta azraille maç yapıyoruz dediğin gibi valla adamlarda ne Bünye var yemek yemezler habire alkol sigara içerler bizden sağlamalar 😂

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,502
12,382
113
Ulan sigara içmeyip kumar bagımlısı olan adamlar benim tek anlamadığım onlar nasıl bi insan kumar bagımlısı olup da sigara içmez 🤣
Hahahaha, bi ara alışkanlık yapmıştı o zaman oyunlar böyle değildi şu eski big bass Bonanza 10-15 spinde bir bonusa girerdi o bonusa girdikçe sigarada bana girerdi, 100 kere bonusa girdiyse 100 dal sigara gidiyordu 😂😂