Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,251
27,629
113
@AllanSaintMaximin siz ikiniz forumda küs kalın varya ikinizi de alırım ayağımın altına biz siz kalmıştiniz araniz bozulmamisti ayıptır size yakıştıramadım ortada konu yokken neden aranızı bozuyorsunuz 3 günlük dünya sonuçta bugün varız yarın yokuz
Benim onunla sorunum yok zaten surda sevdiğimi 3-5 adamdan biri sadece arkamdan taşşak geçer gibi konuşmasına sinirlendim sıkıntı yok uzatmaya gerek yok mevzuyu

Erhan2121

Umutlarımız yarına kaldı..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,274
36,445
113
Benim onunla sorunum yok zaten surda sevdiğimi 3-5 adamdan biri sadece arkamdan taşşak geçer gibi konuşmasına sinirlendim sıkıntı yok uzatmaya gerek yok mevzuyu
Dost valenciennes seni seviyor kac defa bana dedi 200 lira parasi varken bile derdi bana kupon yapalım gelirse boluselim senlen ramazanlan diye olmaz siz küs felan kalmayın bari sen de değer veriyorsun adama ee ortada mevzuda yok biriniz adim atin da küs kalmadan barışın ikinizde adam gibi adamsınız paramız yokken bile bari hiç değilse muhabbetimiz eksilmesin

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,082
1,495
113
geçende bana adminlerden biri onlybet desteğe neden devamlı bağlanıyorum diye mesaj attı şaka gibi. bizim bir sorunumuz olduğunda ghost olan adminler sponsor yazınca anında mesaj atıyor. ben yaşadığım sorunlarda kendilerine mesaj atmama rağmen dönüş yapmıyorlar ama :) buda ne demek always lose

Passion90

uZaklarda bir yerlerde...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,564
16,236
113
İnternazionale futbol kulübünü vuracak bir vatan evladı yok mu

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye