- 35,274
- 36,445
- 113
MaalsefHala atmadı mi harbi
MaalsefHala atmadı mi harbi
Benim onunla sorunum yok zaten surda sevdiğimi 3-5 adamdan biri sadece arkamdan taşşak geçer gibi konuşmasına sinirlendim sıkıntı yok uzatmaya gerek yok mevzuyu@AllanSaintMaximin siz ikiniz forumda küs kalın varya ikinizi de alırım ayağımın altına biz siz kalmıştiniz araniz bozulmamisti ayıptır size yakıştıramadım ortada konu yokken neden aranızı bozuyorsunuz 3 günlük dünya sonuçta bugün varız yarın yokuz
Tekniği iyi ama geliştirmesi lazım joe’nin dost puhahaBugun @Fterim1905 parasi yoktu galiba her konuda millete satasiyordu ole senin gibi youtede video felan inanmam ben puaha
HeAvvabet ödüyo mu
Avvabet ödüyo mu
200 verdi 3 kat çekim dedi köşeyi döndük
Dost valenciennes seni seviyor kac defa bana dedi 200 lira parasi varken bile derdi bana kupon yapalım gelirse boluselim senlen ramazanlan diye olmaz siz küs felan kalmayın bari sen de değer veriyorsun adama ee ortada mevzuda yok biriniz adim atin da küs kalmadan barışın ikinizde adam gibi adamsınız paramız yokken bile bari hiç değilse muhabbetimiz eksilmesinBenim onunla sorunum yok zaten surda sevdiğimi 3-5 adamdan biri sadece arkamdan taşşak geçer gibi konuşmasına sinirlendim sıkıntı yok uzatmaya gerek yok mevzuyu
Mahallede çocuklar 100kya mekan tarıyoİnternazionale futbol kulübünü vuracak bir vatan evladı yok mu
Liverpool a şaşırıyorum üst düzey futbol oynayan adamlar mahalle takımına döndüPremier League de Arsenal'i şampiyon yapmak için uğraşıyo takımlar
City 4 haftadır Liverpool 3 haftadır ligde kazanamıyo
Dep 1 atar 2 oran dedim sanaLiverpool a şaşırıyorum üst düzey futbol oynayan adamlar mahalle takımına döndü
Battık . Yine de teşekkürlerDep 1 atar 2 oran dedim sana
Koy Sergen'i Liverpool'a izle sonraLiverpool a şaşırıyorum üst düzey futbol oynayan adamlar mahalle takımına döndü
Liverpool yarışta değil ki kanka zaten. Arsenalim bu sene her kulvarda şampiyon olacakPremier League de Arsenal'i şampiyon yapmak için uğraşıyo takımlar
City 4 haftadır Liverpool 3 haftadır ligde kazanamıyo
Nasıl değilLiverpool yarışta değil ki kanka zaten. Arsenalim bu sene her kulvarda şampiyon olacak