Sanane kardeşim hesap mı vercez sanada hesap verceksek ölelimYayın nerde var aw İtalya'da bile izleyemiyorlar
Sanane kardeşim hesap mı vercez sanada hesap verceksek ölelimYayın nerde var aw İtalya'da bile izleyemiyorlar
1k galiba jokerden oynamisNe kadar gitti ona göre üzülelim
9.400 Türk lirasıNe kadar gitti ona göre üzülelim
1k kupon parasını atar artik sana9.400 Türk lirası
Vay aq kötü olmuş sağlık olsun9.400 Türk lirası
Sağol sağlıkta kalmadı içime oturdu kanser olurum ben bununlaVay aq kötü olmuş sağlık olsun
Sikma canini her gün aynı şeyi yaşıyoruz dost gecmis olsunSağol sağlıkta kalmadı içime oturdu kanser olurum ben bununla
Ne 1 k aw 10 dan aşağı atmaz1k kupon parasını atar artik sana
Sağol çok incesin yineSikma canini her gün aynı şeyi yaşıyoruz dost gecmis olsun
Sağlık olsun abuzer şöyle düşün dk 80 kadar ztn yattı demiştinSağol çok incesin yine
8 maç 30 oran 5000₺ attım ilk maç dün erzurumspor kg var direk ondan patladı geri kalan 7 maç sırasıyla geldikçe bende kanser oldum insan en azından biraz heyecan Yaşar ilk maçtan patlamak nedir 6.7. maçtan patlasak en azından cash outla 50-60 k kurtarırdık ben böyle rezil hayatın ..Sağol sağlıkta kalmadı içime oturdu kanser olurum ben bununla
Zaten darbeni yedin sen bizde fazla üstüne gelmeyelim puahaSağol çok incesin yine
Kanser demişken ulan Cevahir’in son halini gördüm adama çok üzüldüm yaSağol sağlıkta kalmadı içime oturdu kanser olurum ben bununla
Alkolden karaciğer gitmiş. Boşanmıştı en son nafaka falan çökertmiş adamı . Nakil bekliyormuşKanser demişken ulan Cevahir’in son halini gördüm adama çok üzüldüm ya
Bizene aq cevahirden bizi kim düşünecekKanser demişken ulan Cevahir’in son halini gördüm adama çok üzüldüm ya
Ne alkolu dost adam film için zayıflaması gerekiyordu sabah kahvaltı yerine meyve yiyip kendini mahvetti vücut dayanamadı alkol den değilAlkolden karaciğer gitmiş. Boşanmıştı en son nafaka falan çökertmiş adamı . Nakil bekliyormuş
Puaha lutfen sinirlenmeBizene aq cevahirden bizi kim düşünecek
Harbi çökmüş adam laAlkolden karaciğer gitmiş. Boşanmıştı en son nafaka falan çökertmiş adamı . Nakil bekliyormuş