- 35,312
- 36,489
- 113
Ekrani yakinlastirip okudum valla bu nasil yazi evet nba gece puahaTamam kanka nba demi gece yani 😂😂
Ekrani yakinlastirip okudum valla bu nasil yazi evet nba gece puahaTamam kanka nba demi gece yani 😂😂
Ne zaman kaçtık mqKupon gelirse abuzer
Ekli dosyayı görüntüle 916389
Kör olduk slotları ısıran adamTamam kanka nba demi gece yani 😂😂
Ağlayacaksan şaka yapmayalımNe zaman kaçtık mq
Yok kaçmadin ben şahidim bu gözler sadece kazandığını gormedi ins görürüz bir gün puaahNe zaman kaçtık mq
Karşı karşıya topa vuramadıYoldayım aq skora bakıyorum sadece karşı karşıya mi kaçırdı oc yaparlar
Kumluspor atarmı senceKör olduk slotları ısıran adam
Tamam Erhanım @Barrios ile karar aldık bundan sonra yazılar böyle 😂Ekrani yakinlastirip okudum valla bu nasil yazi evet nba gece puaha
Ulan velet topa vuramadı ıska geçti karşı karşıya önündeki topa vuramadı kaleye bakcam diye top auta çıktı harbi komikYok kaçmadin ben şahidim bu gözler sadece kazandığını gormedi ins görürüz bir gün puaah
La bide beyaz küçük yazi valla ekrani yakınlaştırıp okuyorum lutfen eski halinize donun rica ediyorumTamam Erhanım @Barrios ile karar aldık bundan sonra yazılar böyle 😂
Vay ocUlan velet topa vuramadı ıska geçti karşı karşıya önündeki topa vuramadı kaleye bakcam diye top auta çıktı harbi komik
Yayın nerde var aw İtalya'da bile izleyemiyorlarUlan velet topa vuramadı ıska geçti karşı karşıya önündeki topa vuramadı kaleye bakcam diye top auta çıktı harbi komik
Beyaz olsa hiç okuyamazsın gri bu gri 😂😂La bide beyaz küçük yazi valla ekrani yakınlaştırıp okuyorum lutfen eski halinize donun rica ediyorum
vursa kesim atardı sağ taraftan da diğeri koşuyor içeriye verse boş kaleydi mal lan bunlar yada beraberliğe ayarladılarVay oc
Kumluspor dan gol beklerken yediKör olduk slotları ısıran adam
Dm den yazsana sen banaBeyaz olsa hiç okuyamazsın gri bu gri 😂😂
Ulan ya bzshhzw
Ne kadar gitti ona göre üzülelimSkm böyle işi yine tek golden yattık