- 18,399
- 20,840
- 113
Hamdolsun diyelim dostum ama pek iyi değilimVarol dostum. Sen nasılsın her şey yolunda mi
Hamdolsun diyelim dostum ama pek iyi değilimVarol dostum. Sen nasılsın her şey yolunda mi
Yapabileceğimiz birşey var mı resadimHamdolsun diyelim dostum ama pek iyi değilim
Kardeşim bi sonraki mesajda adamın hayırdır sorun mu var neden iyi değilsin diyeceği banko e sende neden iyi olmadığını yazsana direkt bu mesajdaHamdolsun diyelim dostum ama pek iyi değilim
50k boefuuvarmıs tefecilereYapabileceğimiz birşey var mı resadim
Senin yok kardeşim sağolasın. Ama @Mrlbra ve @Erhan2121 in varYapabileceğimiz birşey var mı resadim
Anlaşıldı iban istiyor bu @Erhan2121Senin yok kardeşim sağolasın. Ama @Mrlbra ve @Erhan2121 in var
Ölsek te kurtulsak mi diyorsun yani puaha@Erhan2121 dostlarımız bu haldeyken biz şu muameleyi göremiyorsak suçlu onlar değil bizi
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Kardeism belki derdimi ifa etmekte zorlanıyorumKardeşim bi sonraki mesajda adamın hayırdır sorun mu var neden iyi değilsin diyeceği banko e sende neden iyi olmadığını yazsana direkt bu mesajda
Gunaydin dostGünaydın dostlar cümleten
200 lira fazla olmuş onun için dağıtım gelirmi acep puahaKurtlar vadisi operasyonu bitmiştir
Şuan berbat haldeyim dost. İcler acısı anlatmak bile istemiyorum. Ama bir fırsat olursa basım gözüm üstüne kardeşim50k boefuuvarmıs tefecilere
İlle dağıtım yapar diyip özelden mi darlayalım kardeşim sizi bu konunun bir raconu var puajaj200 lira fazla olmuş onun için dağıtım gelirmi acep puaha
Allah güç kuvvet sağlık versin kardeşim gerisi hallolur. Bu arada bizim Oltu işi ?Şuan berbat haldeyim dost. İcler acısı anlatmak bile istemiyorum. Ama bir fırsat olursa basım gözüm üstüne kardeşim
Zinkkkİlle dağıtım yapar diyip özelden mi darlayalım kardeşim sizi bu konunun bir raconu var puajaj
DuygulandıkZinkkk
Bir insan sabah ahmet kaya dinlerse derdi çoktur demektirDuygulandık
Söz namustur resadim. Doğru zamanı bekliyorum sadeceAllah güç kuvvet sağlık versin kardeşim gerisi hallolur. Bu arada bizim Oltu işi ?
Peki sabah sabah reşatın yoluna gözlüyorsa ne demektirBir insan sabah ahmet kaya dinlerse derdi çoktur demektir
Hep bi istek talep puajajAllah güç kuvvet sağlık versin kardeşim gerisi hallolur. Bu arada bizim Oltu işi ?
Ya işte parayı yemesek ya ikisinede taraf alırdım yada ikisinede en alt baremden üst alırdım yeşili çekerdim olmayınca olmuyor boston zaten maça 4-17 mi ne geride başladı orda sızmışım sabah baktım yenmiş baremide unutmuşum bi heyecanla baktım 6 kere topladım skoru aq belki tutmuştur diye o ara müdür aradi nerdesin diye puhahaMaalesef tek sayıdan lose