- 24,075
- 24,927
- 113
2 haftaya karar vericem bunaAllahını seversen şu başlığı kapattır
Şu konuyu açtiğindan beri iki yakamız bi araya gelmedi
2 haftaya karar vericem bunaAllahını seversen şu başlığı kapattır
Şu konuyu açtiğindan beri iki yakamız bi araya gelmedi
Ne kirli hesaplar varKari buyukckmece sulhdan sikaytci olmus nelerle ugrasioruz .
Yarim sayi iste baskette en acı olay da tam budur baremler sürekli değişiyor o yuzden ben mac onu basket oynuyorum en güzeli bu şekilde vallaEn acı kısmı da şu. Maçı ilk ekledigimde 31.5 baremi vardi. Daha ilk ceyrekti. Sonra bir anda 32.5 oldu ulan dedim bir bir yenigi var ama neyse. 32 bitti 😂
İstemsiz suat geldi aklıma yarım sayı diyinceYarim sayi iste baskette en acı olay da tam budur baremler sürekli değişiyor o yuzden ben mac onu basket oynuyorum en güzeli bu şekilde valla
Ne diyor savcı dost sana sıkıntı olacak mı bu işDedim ben cekim yptim iddadan ben tanimm etmem dedim denk gelmis demkki dedim .
42 konya suat mıİstemsiz suat geldi aklıma yarım sayı diyince
Yalvarırım 1 hafta yapalım şunu2 haftaya karar vericem buna
Olmaz bşey ondanNe diyor savcı dost sana sıkıntı olacak mı bu iş
42,542 konya suat mı
Kardeşim bana bağlı değil resmi birşey bunpuahahahYalvarırım 1 hafta yapalım şunu
Oda iflah olmaz kumarciydi halbuki nasıl bıraktı kumari hala inanamıyorum puahaİstemsiz suat geldi aklıma yarım sayı diyince
Ankaradan haber mi bekleyeceğiz ne resmisi deliricemKardeşim bana bağlı değil resmi birşey bunpuahahah
Kendime bile 3lü dost seçtim +1 de düşman bu süreçte düşmanı herkes biliyor kimse sormasın puajahYalvarırım 1 hafta yapalım şunu
Aynen puajajAnkaradan haber mi bekleyeceğiz ne resmisi deliricem
Düşman belli barrios puahaKendime bile 3lü dost seçtim +1 de düşman bu süreçte düşmanı herkes biliyor kimse sormasın puajah
İsim ver isiiimKendime bile 3lü dost seçtim +1 de düşman bu süreçte düşmanı herkes biliyor kimse sormasın puajah
O kumarı bıraksa kumar onu bırakmaz vurdu kaçtı oOda iflah olmaz kumarciydi halbuki nasıl bıraktı kumari hala inanamıyorum puaha
Bugun cumamı hayırlı cumalarHayırlı cumalar
Hala bence borc oduyordurO kumarı bıraksa kumar onu bırakmaz vurdu kaçtı o