Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,075
24,927
113
Ya işte parayı yemesek ya ikisinede taraf alırdım yada ikisinede en alt baremden üst alırdım yeşili çekerdim olmayınca olmuyor boston zaten maça 4-17 mi ne geride başladı orda sızmışım sabah baktım yenmiş baremide unutmuşum bi heyecanla baktım 6 kere topladım skoru aq belki tutmuştur diye o ara müdür aradi nerdesin diye puhaha
Puajajaj hauatımıza bak

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,381
36,614
113
Ya işte parayı yemesek ya ikisinede taraf alırdım yada ikisinede en alt baremden üst alırdım yeşili çekerdim olmayınca olmuyor boston zaten maça 4-17 mi ne geride başladı orda sızmışım sabah baktım yenmiş baremide unutmuşum bi heyecanla baktım 6 kere topladım skoru aq belki tutmuştur diye o ara müdür aradi nerdesin diye puhaha
Mudur Allah tan aramış yoksa sen hala sayıları toplamaya devam ederdin puah

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,328
26,412
113
Karinin biti kadir diye biridine 10 k atmis kadirde bana 10 k gondermis 2023 de .ayni dkkalar icinde olmus olqylar.kari kadiri 10 k mi dolndirdi die mhkmeye vermis,havaleler ayni dkkalr icinde olunca beni kadirle teskilatmisiniz dolndiricimisiniz die bana mhkme tebligati cikimis.tebligat bana ulasmayinca adima yakalama karari cikmis carsambayi persembeye bglyn gece saat 2de uykumdam sisli karakoluna alindim burada sabhladim nezarette dun sabhta caglyan adliyesinde savciya ciktim beyler

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
40,930
41,188
113
Karinin biti kadir diye biridine 10 k atmis kadirde bana 10 k gondermis 2023 de .ayni dkkalar icinde olmus olqylar.kari kadiri 10 k mi dolndirdi die mhkmeye vermis,havaleler ayni dkkalr icinde olunca beni kadirle teskilatmisiniz dolndiricimisiniz die bana mhkme tebligati cikimis.tebligat bana ulasmayinca adima yakalama karari cikmis carsambayi persembeye bglyn gece saat 2de uykumdam sisli karakoluna alindim burada sabhladim nezarette dun sabhta caglyan adliyesinde savciya ciktim beyler
Kadir kesin kadir gecesi doğmuştur aq geçmiş olsun dayı

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,075
24,927
113
Bu şeyler birgün herkesin başına gelecek ama Socjucundan bişey çıkmaz

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,381
36,614
113
Sen hayırdır kardeşim artık akşam 9da yatıp sabah 7de mi kalkıyorsun
Düzene mi girdin ne oldu
Aynen memur değiliz ama memur gibi uykumuzu düzene soktuk Allah tan para olmayınca gece beklemenin anlami yoktu bende erken uyumaya karar verdim ilk kez parasizlik ise yaradı puaha