- 41,620
- 31,739
- 113
RezaletKardeşim öyle derine inmeye gerek yok 3-5 özel ödemeler var acil olan dolaylı olarak böyle özetleyim
RezaletKardeşim öyle derine inmeye gerek yok 3-5 özel ödemeler var acil olan dolaylı olarak böyle özetleyim
Bu illetten dediğinden kurtulduğum için fakirleştim pyahahValla bu dönemde iyi cesaret kardeşim allah rızkınıda verir inşallah bu illettende kurtul mesleğinde var hayatına bak biz kurtulamicaz gibi
Max almadan gelmeAha mat kodunu aldım 10 lira verir kesin
22 lira ödeyecek ss atarımMax almadan gelme
Bir şey diyemiyom kumarı bırakınca ben de fakirleşiyorum haklısın gfdghfdBu illetten dediğinden kurtulduğum için fakirleştim pyahah
jojo'da matbet'te verecekleri koda s*kucam en son mouseyi kırdım basa basa ikisinide alamıyorumMk jojosunu gene alamıyorum hata verip duruyo
Benimde öylejojo'da matbet'te verecekleri koda s*kucam en son mouseyi kırdım basa basa ikisinide alamıyorum
Bende alamıyorum millet 2 şer tane alıyorjojo'da matbet'te verecekleri koda s*kucam en son mouseyi kırdım basa basa ikisinide alamıyorum
Aynen 2 kod atılıyor adam aynı hesaba 2 kodu alıyor biz birini alamıyoruz sanki herifler peygamber torunuBende alamıyorum millet 2 şer tane alıyor
Bozdursaydın keskeBeşiktaş'ın yemeyecegi tuttu diyecek bişey bulamıyorum artık Ekli dosyayı görüntüle 916060
Maç bitti oyuncular evine gitti metoBozdursaydın keske
Dalga geçiyor zatenMaç bitti oyuncular evine gitti meto
Sever dalga geçmeyi metingscruzierosacramentobundesligaDalga geçiyor zaten
Bu nasıl kefen ramses misin awk kefen kefen 5. kupon buSon kefen parasını bastım. Bu da gelmezse giderim buralardan Ekli dosyayı görüntüle 916061
Meto dönüşünün şerefine 3 şanslı kişiye 1 k yapıstırıcakmış 🤣🤣Sever dalga geçmeyi metingscruzierosacramentobundesliga
Site saglammıSon kefen parasını bastım. Bu da gelmezse giderim buralardan Ekli dosyayı görüntüle 916061