- 6,346
- 4,050
- 113
Kaçar tabi bu kadar fakiri görünce@AllanSaintMaximin nereye kayboldun mac istedin çok fakir görünce konuda kaçtın mi puaah
Kaçar tabi bu kadar fakiri görünce@AllanSaintMaximin nereye kayboldun mac istedin çok fakir görünce konuda kaçtın mi puaah
Hiç sorma fakirin dokunduğu yerden kıvılcım çıkıyor adam selam verdi alev aldı awk godskogksdj@AllanSaintMaximin nereye kayboldun mac istedin çok fakir görünce konuda kaçtın mi puaah
Hahaahha@AllanSaintMaximin nereye kayboldun mac istedin çok fakir görünce konuda kaçtın mi puaah
Konuda wasil da yoktu kiKaçar tabi bu kadar fakiri görünce
Harbi aylar oldu@Mrlbra yak kardeşim tuborgda yok uhu bali bir şey varsa yanına meze et
Biranın bayatıda delikanlının aklını alır kardeşimHarbi aylar oldu
Puahahhahahhttps://www.youtube.com/shorts/g6OdiqIl_-0 @Mrlbra sen bunu biliyon mu la PLOKGDSOJKGSDF
salihim sarıcaz seninle sabret LPGDSFKGPuahahhahah
Biraz acil kardeşim besalihim sarıcaz seninle sabret LPGDSFKG
Sen evleniyon mu şimdi ciddi ciddiBiraz acil kardeşim be
Erhan'ım şükret bugün yine bi kaç aksiyon aldın sen biz oturduk kuru somun ekmek bastık senin kuponlara buna şükürNeyse bugünde bitti elde yine birsey kalmadi uyuma vakti geldi iyi geceler herkese
Yok lan çalışıyorum moladayken girdiydim konuya yoğunum bu ara biraz@AllanSaintMaximin nereye kayboldun mac istedin çok fakir görünce konuda kaçtın mi puaah
Aynen öyleSen evleniyon mu şimdi ciddi ciddi
Kolay gelsınYok lan çalışıyorum moladayken girdiydim konuya yoğunum bu ara biraz
Valla bu dönemde iyi cesaret kardeşim allah rızkınıda verir inşallah bu illettende kurtul mesleğinde var hayatına bak biz kurtulamicaz gibiAynen öyle