Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,060
10,362
113
Kardeşim ihtiyaç derken para ihtiyacı mı yoksa bi kere fayda etmedi hala çok uzun mu demek istiyorsun açık konuş
Uzunluk kavramı kişiden kişiye göre değişir kardeşim bi orantı var duymussundur boy X ayakkabı numarası/2 gibi 1.89 boy 45 ayakkabı numarası gözünü korkutmasin ama bazi Arap kardeşlerle yarisiyorum

JoeQuanqa

Ready
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,052
30,113
113
Mat jojo kod kovalayin gucumuzu birleştirip jokeri alalım
Kod canavarları varken ben o kodu alabilirsem bende bi canavar olmuş olurum geçen bi zahmete girdim almak için pc ye tg açtım anca 1 tane zar zor aldım adamın biri sırf kod kovalamak için pc diziyor şaja değil geçen konuda gördüm durumlar üst derece vahim korkunç içten içe bizi becerriiolar

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,560
36,972
113
Kod canavarları varken ben o kodu alabilirsem bende bi canavar olmuş olurum geçen bi zahmete girdim almak için pc ye tg açtım anca 1 tane zar zor aldım adamın biri sırf kod kovalamak için pc diziyor şaja değil geçen konuda gördüm durumlar üst derece vahim korkunç içten içe bizi becerriiolar
Gunde 1 defa alınıyor artik o yuzden herkes alabiliyor suan eskiden her kodu alıyordular suan alamiyorlar