- 53,976
- 30,092
- 113
Eskiden bi adam vardı o zengindi konuda zengin oldu sonra o fakirleşti konuda fakir olduZengin mekanı saniyodum burasını yanılmışım
Eskiden bi adam vardı o zengindi konuda zengin oldu sonra o fakirleşti konuda fakir olduZengin mekanı saniyodum burasını yanılmışım
AcıttıNe oldu zoruna mı gitti 🤣
Tüm sitelere üyeyiz bize deneme bile veren site yok yazık bize gerçekten atamDeneme bonusu bile alamıyorum iz ne Joker'i
Dur tahmin edeyim mrlbaEskiden bi adam vardı o zengindi konuda zengin oldu sonra o fakirleşti konuda fakir oldu
Uzunluk kavramı kişiden kişiye göre değişir kardeşim bi orantı var duymussundur boy X ayakkabı numarası/2 gibi 1.89 boy 45 ayakkabı numarası gözünü korkutmasin ama bazi Arap kardeşlerle yarisiyorumKardeşim ihtiyaç derken para ihtiyacı mı yoksa bi kere fayda etmedi hala çok uzun mu demek istiyorsun açık konuş
Bi şöyle bizede betsmove tarzı 10k 20k arası deneme verecek siteyi bulmak lazımTüm sitelere üyeyiz bize deneme bile veren site yok yazık bize gerçekten atam
Hayır egehandro puahahahaDur tahmin edeyim mrlba
Parasız zenginlik mi olur aqAramızda en zengin abuzer düşün yani çıtayı
G3 ün var senin sen zenginsinParasız zenginlik mi olur aq
Donu dahi yoktu onun puhaaHayır egehandro puahahaha
Kilotla gezinmesi ondandı demekDonu dahi yoktu onun puhaa
Ulan ne adamsın puhaaKilotla gezinmesi ondandı demek
Tahir beydenBöyle afilli yazmayı nerden öğrendin
Kod canavarları varken ben o kodu alabilirsem bende bi canavar olmuş olurum geçen bi zahmete girdim almak için pc ye tg açtım anca 1 tane zar zor aldım adamın biri sırf kod kovalamak için pc diziyor şaja değil geçen konuda gördüm durumlar üst derece vahim korkunç içten içe bizi becerriiolarMat jojo kod kovalayin gucumuzu birleştirip jokeri alalım
İllaki vardır dost burdaKripto yatırımdan anlayan varmı
Söyle anlataym dost nerde takıldınKripto yatırımdan anlayan varmı
Vayyyy metin sen yaşıyonmu yaaaaBetpas 600 tl oder mı
Gunde 1 defa alınıyor artik o yuzden herkes alabiliyor suan eskiden her kodu alıyordular suan alamiyorlarKod canavarları varken ben o kodu alabilirsem bende bi canavar olmuş olurum geçen bi zahmete girdim almak için pc ye tg açtım anca 1 tane zar zor aldım adamın biri sırf kod kovalamak için pc diziyor şaja değil geçen konuda gördüm durumlar üst derece vahim korkunç içten içe bizi becerriiolar