- 25,434
- 16,733
- 113
Heyecandan eksik yazmışımO nasıl söz yaso sen kimseye bak erhan biz bize yeteriz yani herkese bak ama biz bize yeteriz mi
Heyecandan eksik yazmışımO nasıl söz yaso sen kimseye bak erhan biz bize yeteriz yani herkese bak ama biz bize yeteriz mi
Git burdan puaahaBende öyle hayal ediyorum onun kasasını
Dost soğutanlara söyle ben senin 10 tl paranı bilmemDagitim dan da soğuttular insani valla eski ben olsam siteden cekim yapip dağıtırdim da suan hiç ole bir niyetim yok valla çok verdik zamanında millet hak etmiyor ki forum eski forum değil dost
RüyandaBen tatmin olmuyorum bi 200 300 leri görsek rahat nefes aliriz puaha
TerbiyesizleşmeBende öyle hayal ediyorum onun kasasını
1.2ye Audi var mı la kaç model1.2 milyon vursam gider direk Audi a3 alırım vizyonuma sövmeyin lütfen 😁
Mıktarı göstermeyen erhandan korkacaksınYine bi güzel KASA vardır erhancim sende
Burda tek zengin varsa oda erhandırMıktarı göstermeyen erhandan korkacaksın
Abuzer sen bu wasili tek de bayıltırsın laTerbiyesizleşme
Zaten lafım sana değildi dost ama forumun çoğu çıkarcı olmus baksana foruma rol açabilen varmi millet korkudan kaçacak delik arıyor puahaDost soğutanlara söyle ben senin 10 tl paranı bilmem![]()
Canlı yayın falan olsa da izlesekAbuzer sen bu wasili tek de bayıltırsın la
Hedefim senin aldığın parayi geçmek 199k hedefMıktarı göstermeyen erhandan korkacaksın
Erhan kendinden korkuyor kasa basamiyorum diyor biz niye korkalimMıktarı göstermeyen erhandan korkacaksın
Var 2017 181.2ye Audi var mı la kaç model
Hangi deliktesin o zmn söyle bakayımZaten lafım sana değildi dost ama forumun çoğu çıkarcı olmus baksana foruma rol açabilen varmi millet korkudan kaçacak delik arıyor puaha
yada millet harbiden kötürümZaten lafım sana değildi dost ama forumun çoğu çıkarcı olmus baksana foruma rol açabilen varmi millet korkudan kaçacak delik arıyor puaha
Doğrudur bol şansın olsunZaten lafım sana değildi dost ama forumun çoğu çıkarcı olmus baksana foruma rol açabilen varmi millet korkudan kaçacak delik arıyor puaha
Abuzer vurmadan bayıltır wasiliCanlı yayın falan olsa da izlesek
Abuzer sen bu wasili tek de bayıltırsın la
Nba zamani ne varsa basıp yatacam zatenErhan kendinden korkuyor kasa basamiyorum diyor biz niye korkalim