- 35,568
- 36,983
- 113
Eve sıçar ev evlikten cikar kendine ait bahcen yoksa tavsan beslemeDost merak ettim tuvalet eğitimi kolay mı bizim kız da cok istiyor, gerçi bende istiyorum
Eve sıçar ev evlikten cikar kendine ait bahcen yoksa tavsan beslemeDost merak ettim tuvalet eğitimi kolay mı bizim kız da cok istiyor, gerçi bende istiyorum
@Erhan2121 kasası sağlam olsa şuan burda mı olurduArkasından konuşma dik dur yüzüne söyle
Dagitim devri bitti dost kime ne verecez zamanında verdiğimiz kişiler suan bizi görmüyorlar bile hak edene hakkını verirdik te kimse suan burda parayi hak etmiyor maalsef ben sana senin 200k kazandığın zmaan bile dm den yazdım fazla dağıtım yapma diye herkese para verilmezGeçersen de kimseye söyleme kardeşim kendin ye hiç kimseyi memnun edemezsin çünkü
Boku çok problem olmuyor ama çişi çok fena kokuyor ve evin anasını aglatıyor kablolar koltuklar paramparça ediyorEve sıçar ev evlikten cikar kendine ait bahcen yoksa tavsan besleme
İmanlı bi maç olcak heralde kandil kutlama yapıp başlıcaklarAl Jazira maçı ilk yarı 1.5 üst güven %70 iman %100
Ben imanı tercih ediyorum şükür puahaAl Jazira maçı ilk yarı 1.5 üst güven %70 iman %100
Dost sen de bu konuda baya dertli çıktın yaGeçersen de kimseye söyleme kardeşim kendin ye hiç kimseyi memnun edemezsin çünkü
Kokmasi tuhaf dost. Temiz hayvan gibi duruyor ama demek ki hayvanın geniyle alakalı bir durum. Yol yakınken vazgeçelim ozmnValla dost tavşan da zor açıkcası almanı hiç tavsiye etmem çok kokuyor ve büyüyünce başa çıkamazsın her yeri kemiriyolar koltuklar kablolar mafediyor
Bizimde vardi yillar önce tavsan evin içinde olmuyor dostBoku çok problem olmuyor ama çişi çok fena kokuyor ve evin anasını aglatıyor kablolar koltuklar paramparça ediyor
Dagitim devri bitti dost kime ne verecez zamanında verdiğimiz kişiler suan bizi görmüyorlar bile hak edene hakkını verirdik te kimse suan burda parayi hak etmiyor maalsef ben sana senin 200k kazandığın zmaan bile dm den yazdım fazla dağıtım yapma diye herkese para verilmez
Haklı insanlar nankör olmuşlarDost sen de bu konuda baya dertli çıktın ya
Valla doğru bende 2 kere almıştım çocuk istiyor diye başa çıkamayıp verdim köpek beslemek daha iyiBizimde vardi yillar önce tavsan evin içinde olmuyor dost
Dost camii'de miyiz kumar meclisindeyiz normal değil mi anasının altınını satanlar mı babasının emeklisini gizliden gömenler mi her tür varHaklı insanlar nankör olmuşlar
Ben çabuk harcarım bilirsinne demeye çalışıyon biraz tüylenince kıçları başları mı oynuyo demeye çalışıyon çok ayıp
Yok la niye derdim olsun ben attığım parayı geri isteyen biri değilim oyle muhasebesini tutmam sadece sinir olduğum bazı muhabbetler oldu o kadarDost sen de bu konuda baya dertli çıktın ya
az kaldı dost senle benim dönemimiz başlar :GDSGsdkgbsBen çabuk harcarım bilirsin
Valla ben artık gördüğüm hiç birşeye şaşırmıyorum en son para isteyen birine atmadım diye küfür yemiştim 🤣🤣Dost camii'de miyiz kumar meclisindeyiz normal değil mi anasının altınını satanlar mı babasının emeklisini gizliden gömenler mi her tür var![]()
Forumun en dağıtımcısı wasil dir doğruysa yeşil yanlışsa kırmızı imkansızsa siyahBana para atmadı dm den seni yazdın bana vermesin diye![]()
PembeForumun en dağıtımcısı wasil dir doğruysa yeşil yanlışsa kırmızı imkansızsa siyah