- 24,697
- 25,548
- 113
Ben hiç bir zaman burdakiler gibi toplu para vurmadım düzenli stratejilwrim vardı sadece düzenli para gelirdi bizde burada dağırıtdık herkes toplu vurduk sanırdıAga sende mi battın la bi ara manyak bi para vurmuştun sanki
Ben hiç bir zaman burdakiler gibi toplu para vurmadım düzenli stratejilwrim vardı sadece düzenli para gelirdi bizde burada dağırıtdık herkes toplu vurduk sanırdıAga sende mi battın la bi ara manyak bi para vurmuştun sanki
Karşında ki ile alakalı işte o tamamenKnk ben utanırım oynamaya şahsen kızın hayatını sikmeye ne hakkımız var demi ama yalnız olunca işler farklı insanın en büyük düşmanı kendisi aslında kendimize yaptığmız şeylerde acımasız oluyoruz ama konu başkası olduğu zaman işler değişiyor
Tam wooooon diye yaziyodukVar bi hayalimiz
3te3 oldu bakalim nereye kadar gidecez
O ikisini eledimerhanla urfalıda fingirdek![]()
Knk bi oyun vardı senle karıştırdım herhalde 1.2milyon vurmuştu biri makina lavuğu mu acaba sugar rush tı oyunBen hiç bir zaman burdakiler gibi toplu para vurmadım düzenli stratejilwrim vardı sadece düzenli para gelirdi bizde burada dağırıtdık herkes toplu vurduk sanırdı
ne demeye çalışıyon biraz tüylenince kıçları başları mı oynuyo demeye çalışıyon çok ayıpO ikisini eledim
Son cümlede ağladımKnk bi oyun vardı senle karıştırdım herhalde 1.2milyon vurmuştu biri makina lavuğu mu acaba
Bugun sans var gibi bakalim belki rekor kirarim puahakaçta kaç olunca haracımızı alacaz olm maymun ettin
1.2 milyon vursam gider direk Audi a3 alırım vizyonuma sövmeyin lütfen 😁Son cümlede ağladım
Kasa kasa girsem suan 30k para olmustu korkudan giremedik ne desek te geliyorBugun sans var gibi bakalim belki rekor kirarim puaha
Ortalada baş ağrısı yapmasın erhanımKasa kasa girsem suan 30k para olmustu korkudan giremedik ne desek te geliyor
İnşallah sonu dağıtım olurKasa kasa girsem suan 30k para olmustu korkudan giremedik ne desek te geliyor
yok sonu kaybettik beyler olur fdskgsdİnşallah sonu dağıtım olur
Dagitim dan da soğuttular insani valla eski ben olsam siteden cekim yapip dağıtırdim da suan hiç ole bir niyetim yok valla çok verdik zamanında millet hak etmiyor ki forum eski forum değil dostyok sonu kaybettik beyler olur fdskgsd
Yine bi güzel KASA vardır erhancim sendeKasa kasa girsem suan 30k para olmustu korkudan giremedik ne desek te geliyor
Ben tatmin olmuyorum bi 200 300 leri görsek rahat nefes aliriz puahaYine bi güzel KASA vardır erhancim sende
Bende öyle hayal ediyorum onun kasasınıYine bi güzel KASA vardır erhancim sende
Sen kimseye bakma Erhan dost biz bize yeterizDagitim dan da soğuttular insani valla eski ben olsam siteden cekim yapip dağıtırdim da suan hiç ole bir niyetim yok valla çok verdik zamanında millet hak etmiyor ki forum eski forum değil dost
O nasıl söz yaso sen kimseye bak erhan biz bize yeteriz yani herkese bak ama biz bize yeteriz miSen kimseye bak Erhan dost biz bize yeteriz
Kasa yi büyük yazi ile yazmasan iyi olurdu abinim Ben senin pauahYine bi güzel KASA vardır erhancim sende