- 18,713
- 21,664
- 113
Tabut işini çözmek lazım, suntadan olsunİkindiye az kaldı resadim @Barrios. Ben çuvalı getiririm erhanin
Tabut işini çözmek lazım, suntadan olsunİkindiye az kaldı resadim @Barrios. Ben çuvalı getiririm erhanin
Firavun gibi gömcez seniTabut işini çözmek lazım, suntadan olsun
ahmedim yaz denver maçı ve clevland maçı üst hiç polemiğe bile girme şşBen bu vucevicin aq 5 maç 21 oran yaptık vucevicten gitti 2 üçlük atar dedik 2de 0 attı başka denemedi bile. 4k veren kupon da okc maçının üstünden battı san antonio 98de kaldı
Brooks patlattı benide 10da 1 isabet nedir amkBen bu vucevicin aq 5 maç 21 oran yaptık vucevicten gitti 2 üçlük atar dedik 2de 0 attı başka denemedi bile. 4k veren kupon da okc maçının üstünden battı san antonio 98de kaldı
Zar zor 1.5 2k kasa çıkarıyoruz. Asıl kasa katlama kuponları tekten gidiyo sürekli kafayı yiyecemBrooks patlattı benide 10da 1 isabet nedir amk
Diğer kuponda sga 10.5 asist rib dedim 5-5 yapmış
Onlarda olmasa şuan paranın altında kalmıştıkZar zor 1.5 2k kasa çıkarıyoruz. Asıl kasa katlama kuponları tekten gidiyo sürekli kafayı yiyecem
Hain kostos puabaİkindiye az kaldı resadim @Barrios. Ben çuvalı getiririm erhanin
Jojo kod atacak 10 hesap bekliyoruzAliiii
10 az degilmiJojo kod atacak 10 hesap bekliyoruz![]()
10 tanede akşam alıcaz10 az degilmi
Hale bak ya jojo dan kod bekliyoruz adamlar atmıyor10 tanede akşam alıcaz![]()
Hahaha tami tamina 50k insan bekliyor şuanHale bak ya jojo dan kod bekliyoruz adamlar atmıyor
Verdiği de 25 lira para belki max aliriz diye bekliyoruz isteHahaha tami tamina 50k insan bekliyor şuan![]()
0 ken jojodan çok döndük erhan belki yine aynısı olurVerdiği de 25 lira para belki max aliriz diye bekliyoruz iste
Valla daha cekim dahi yapamadim belki max verir diye aliyorum da dun aldim oyuna aldı 100 lira ödedi0 ken jojodan çok döndük erhan belki yine aynısı olur![]()