Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,170
13,439
113
Ben 70k alıyorum ama şöyle diyeyim tek çocuk var. Masraf yok denecek kadar az lakin. Kamar yada borç işi olmasa ben maaştan maks 40k biriktireblirdim. Ama kumar borç harç olduğu için bu imkansız. Bide bu hayat şartlarında asgariyle çalışani dusunemiyorum
Yanlış anlama beni şuanda senin gelirin kadar sabit gelirim olsun ki Allah daha çok versin sana , şuanda ilk isim Forum hesabını kapattirip herşeye rest çekip hayatıma bakarım.. senin ne işin var burda kaybol git 😂

Losers

TOKATÇI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,834
25,687
113
Ben 70k alıyorum ama şöyle diyeyim tek çocuk var. Masraf yok denecek kadar az lakin. Kamar yada borç işi olmasa ben maaştan maks 40k biriktireblirdim. Ama kumar borç harç olduğu için bu imkansız. Bide bu hayat şartlarında asgariyle çalışani dusunemiyorum
Düşünmüyorsun zaten kardeşim ouajaj

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,149
13,130
113
Ondan sonra diyorlar ki haylan para kazanıyorsun nereye gidiyor kombi bozuldu onu yaptırdım bir hafta önce çamaşır makinası gidikti onu yeniledim su patladı Tamirci çağırdık bitmiyor anasını satıyım yoksa burda dağıtımın kralı olur işte herkes aldığımızı görüyor ah bide verdiğimizi görseler 🤣
Dostum benim aylık net gider 68 k aldığımız gideri anca karşılıyor:)

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
Yanlış anlama beni şuanda senin gelirin kadar sabit gelirim olsun ki Allah daha çok versin sana , şuanda ilk isim Forum hesabını kapattirip herşeye rest çekip hayatıma bakarım.. senin ne işin var burda kaybol git 😂
Bende ayni şekilde gözü doymuyor iste gaddar kerimin Allah ıslah etsin ne diyelim puaha

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,170
13,439
113
Dostum benim aylık net gider 68 k aldığımız gideri anca karşılıyor:)
Kiracından helallik al kirayı biraz düşür bak bakalım nasıl bereketleniyor para yazık değil mi vicdansız kiracıdan 40 k almak nedir yalıda mı oturuyor anasını satıyım 🤣

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,149
13,130
113
Sen bonus alıp oynuyorsun zaten cepten para vermiyorsun kumara o yuzden senlik bir durum yok ortada rahat ol sen puaha
Ban yemekten yoruldum bugünlerde yoksa çok yazılacak şey var kumara 3 yıldur para vermiyorum kardeşim 14 mat 10 jojo var bu aralar ekmek sigara parası ordan çıkıyor:)

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
Ban yemekten yoruldum bugünlerde yoksa çok yazılacak şey var kumara 3 yıldur para vermiyorum kardeşim 14 mat 10 jojo var bu aralar ekmek sigara parası ordan çıkıyor:)
Dun kod konusundan da yasaklandın metin gitti sira sende galiba ortalığı birbirine katıyorsun puaab

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,149
13,130
113
Kiracından helallik al kirayı biraz düşür bak bakalım nasıl bereketleniyor para yazık değil mi vicdansız kiracıdan 40 k almak nedir yalıda mı oturuyor anasını satıyım 🤣
14. Katta oturuyor güvenlik sosyal tesis havuz ne dersen var kanka sitede diğer kiracılar min 50k

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,170
13,439
113
2 günde kazandın halbuki geçen hafta
Ağam kumardan alıp götün üç buçuk Ata ata geri vermek var birde ohh be aylık 70 k sabit gelirim var diyebilmek var ben kazanç olarak görmüyorum ki bugün yarın biter sonra promokod sayfasında koda koşarız 😂 ki ben yaklaşık geçen yıl şubat ayından bu tarafa hep aldığım ile oynuyorum hiç unutmam betorspin kod atmıştı 1000₺ yap 200₺ çek diye ordan 200 ü bir aldık taa bu zamana kadar yürüdük 🤣

Losers

TOKATÇI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,834
25,687
113
Ağam kumardan alıp götün üç buçuk Ata ata geri vermek var birde ohh be aylık 70 k sabit gelirim var diyebilmek var ben kazanç olarak görmüyorum ki bugün yarın biter sonra promokod sayfasında koda koşarız 😂 ki ben yaklaşık geçen yıl şubat ayından bu tarafa hep aldığım ile oynuyorum hiç unutmam betorspin kod atmıştı 1000₺ yap 200₺ çek diye ordan 200 ü bir aldık taa bu zamana kadar yürüdük 🤣
Tekrar betorspine 200₺ yatır başla

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
Aynısını dedim puaha