- 9,903
- 11,944
- 113
Kıçımızı yırttık kimse ciddiye almadı be wonnlamış günaydınDenver maçı ve Lakers maçı en alt baremden üst basın ne uzattınız olm
Kıçımızı yırttık kimse ciddiye almadı be wonnlamış günaydınDenver maçı ve Lakers maçı en alt baremden üst basın ne uzattınız olm
Neyle basalımKıçımızı yırttık kimse ciddiye almadı be wonnlamış günaydın
düşününce doğruNeyle basalım
Valla reisim sabah 2 atıp 5 çektim onuda garip anama yolladım harçlık yapsın diye. Epeydir görmüyordum içimi rahatlattım@haylan06 sen bari kazan artık bunlar çürümüş anca kayıp
Sonunda hayırlı bir insan gördüm en iyisi örnek alın bunuValla reisim sabah 2 atıp 5 çektim onuda garip anama yolladım harçlık yapsın diye. Epeydir görmüyordum içimi rahatlattım
Bakacaz bakalım Allah büyüktür 🙏
Barrios 2 saat dedi 5 saattir kayip nerde bu adam atam puahaSonunda hayırlı bir insan gördüm en iyisi örnek alın bunu
Sağol dost işte başka kimsem yok bir anam bir eşim birde ufak çocuğum var, benim değil Allah'ın yapacak birşey yok keşke helal yönden kazansakta yedirsek oda çalışmayla mümkün değil böyle avutuyoruz kendimizi Allah affetsin ne diyim günahı vebali benim boynuma olsun.Sonunda hayırlı bir insan gördüm en iyisi örnek alın bunu
Bu ekonomi de helal zor zaten geçinmekSağol dost işte başka kimsem yok bir anam bir eşim birde ufak çocuğum var, benim değil Allah'ın yapacak birşey yok keşke helal yönden kazansakta yedirsek oda çalışmayla mümkün değil böyle avutuyoruz kendimizi Allah affetsin ne diyim günahı vebali benim boynuma olsun.
Sen onun uyuduğuna inanıyor muaın 20 k çekipteBarrios 2 saat dedi 5 saattir kayip nerde bu adam atam puaha
Günahımız her gecen gün artıyor dost başımızda olan kisiler yüzünden ister istemez harama bulasiyoruz asgari 28bin ev kirası 30bin olduğu ülkede gelde yaşa yasabilirsenSağol dost işte başka kimsem yok bir anam bir eşim birde ufak çocuğum var, benim değil Allah'ın yapacak birşey yok keşke helal yönden kazansakta yedirsek oda çalışmayla mümkün değil böyle avutuyoruz kendimizi Allah affetsin ne diyim günahı vebali benim boynuma olsun.
Çalışıyor zaten bu saatte neyin uykusu zarda iyi ama 3 u 24 yapmış vallaSen onun uyuduğuna inanıyor muaın 20 k çekipte
Baktı çökecez kaçtı puahahha tek yiyen tek ölür puahahÇalışıyor zaten bu saatte neyin uykusu zarda iyi ama 3 u 24 yapmış valla
Bu forumda bir tek biz cokme isinden anlamıyoruz millet uzman olmus valla biz safız atamBaktı çökecez kaçtı puahahha tek yiyen tek ölür puahah
Ders almak lazım puajahBu forumda bir tek biz cokme isinden anlamıyoruz millet uzman olmus valla biz safız atam
18 bindi 24 bin oldu kira hadi gelde harama düşme. O hocalar gelsin 28 bin maaş alsın 24 bin kira ödesin sonra şükür desin bakalım anca o haram bu haram 😐Günahımız her gecen gün artıyor dost başımızda olan kisiler yüzünden ister istemez harama bulasiyoruz asgari 28bin ev kirası 30bin olduğu ülkede gelde yaşa yasabilirsen
Kiralar sabit değil ki dost her civarın kirası farklı bide icleri rahat olsun ama bole bole bizi de bitirdiler valla suan harama bulaşmayan adam varsa onları tebrik ederim18 bindi 24 bin oldu kira hadi gelde harama düşme. O hocalar gelsin 28 bin maaş alsın 24 bin kira ödesin sonra şükür desin bakalım anca o haram bu haram 😐
Yoktur emin olKiralar sabit değil ki dost her civarın kirası farklı bide icleri rahat olsun ama bole bole bizi de bitirdiler valla suan harama bulaşmayan adam varsa onları tebrik ederim