Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,194
13,465
113
Sonunda hayırlı bir insan gördüm en iyisi örnek alın bunu
Sağol dost işte başka kimsem yok bir anam bir eşim birde ufak çocuğum var, benim değil Allah'ın yapacak birşey yok keşke helal yönden kazansakta yedirsek oda çalışmayla mümkün değil böyle avutuyoruz kendimizi Allah affetsin ne diyim günahı vebali benim boynuma olsun.

Losers

TOKATÇI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,838
25,689
113
Sağol dost işte başka kimsem yok bir anam bir eşim birde ufak çocuğum var, benim değil Allah'ın yapacak birşey yok keşke helal yönden kazansakta yedirsek oda çalışmayla mümkün değil böyle avutuyoruz kendimizi Allah affetsin ne diyim günahı vebali benim boynuma olsun.
Bu ekonomi de helal zor zaten geçinmek

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,435
113
Günahımız her gecen gün artıyor dost başımızda olan kisiler yüzünden ister istemez harama bulasiyoruz asgari 28bin ev kirası 30bin olduğu ülkede gelde yaşa yasabilirsen

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,194
13,465
113
Günahımız her gecen gün artıyor dost başımızda olan kisiler yüzünden ister istemez harama bulasiyoruz asgari 28bin ev kirası 30bin olduğu ülkede gelde yaşa yasabilirsen
18 bindi 24 bin oldu kira hadi gelde harama düşme. O hocalar gelsin 28 bin maaş alsın 24 bin kira ödesin sonra şükür desin bakalım anca o haram bu haram 😐

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,435
113
18 bindi 24 bin oldu kira hadi gelde harama düşme. O hocalar gelsin 28 bin maaş alsın 24 bin kira ödesin sonra şükür desin bakalım anca o haram bu haram 😐
Kiralar sabit değil ki dost her civarın kirası farklı bide icleri rahat olsun ama bole bole bizi de bitirdiler valla suan harama bulaşmayan adam varsa onları tebrik ederim