Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,756
21,707
113
Kiralar sabit değil ki dost her civarın kirası farklı bide icleri rahat olsun ama bole bole bizi de bitirdiler valla suan harama bulaşmayan adam varsa onları tebrik ederim
Ben 11k ye anlastim 5 ay önce. Bir önceki yıl 8k ya oturuyordum. Bir sonra ki anlasmam 13-14 olur maks. Tabi her şehirde her ev sahibi böyle makul olmayabilir

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,162
13,434
113
Kiralar sabit değil ki dost her civarın kirası farklı bide icleri rahat olsun ama bole bole bizi de bitirdiler valla suan harama bulaşmayan adam varsa onları tebrik ederim
Harama bulaşmayan insanlar evde en az 2-3 devlet memuru olması lazım ki onlarda para var diye keyif için bulaşır haram yemeyen yoktur zannetmiyorum benim oturduğum muhitte kiralar 20-30 civarı Ankara Çukurambarda şuan 100 binden aşağı ev yok ve boşaldığı gibi tutuluyor orta sekment Demetevlerde falan 30 binden başlıyor.

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
Ben 11k ye anlastim 5 ay önce. Bir önceki yıl 8k ya oturuyordum. Bir sonra ki anlasmam 13-14 olur maks. Tabi her şehirde her ev sahibi böyle makul olmayabilir
Bak senin uygun diyelim elektrik sudur dogalgazdir car curt derken yine 20bin gider buna rağmen ama dediğimiz olayda her şehirde her semtte kiralar farklıdır kimse bos yere canı haramaa girmek istemez zaten mecbur oynuyoruz

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
Harama bulaşmayan insanlar evde en az 2-3 devlet memuru olması lazım ki onlarda para var diye keyif için bulaşır haram yemeyen yoktur zannetmiyorum benim oturduğum muhitte kiralar 20-30 civarı Ankara Çukurambarda şuan 100 binden aşağı ev yok ve boşaldığı gibi tutuluyor orta sekment Demetevlerde falan 30 binden başlıyor.
Evet bizler harama bulaştık suçlu biziz ama emin ol bizim kadar başımızdaki insanlar da suçlu Allah onlardan da hesab sorar muhakkak

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,162
13,434
113
11 k bile şuanda asgari ücrete oranla çok fazla 11 kira 5 doğalgaz 2 elektrik hadi 500 su telefon internet derken 20 bin sigarada içiyorsan günde bir paket 23 bin yapar 5 bine mutfak gideri mı gezme yeme içme çocuk varsa bezi maması cart curt yani orantisiz herşey şuanda en düşük maaş 50 bin olması lazım ki biraz rahat edesin yine edemezsinde karnın doyar en azından

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,756
21,707
113
Bak senin uygun diyelim elektrik sudur dogalgazdir car curt derken yine 20bin gider buna rağmen ama dediğimiz olayda her şehirde her semtte kiralar farklıdır kimse bos yere canı haramaa girmek istemez zaten mecbur oynuyoruz
Ben kira bazında konuştum dost. Yoksa tabi ki asgari ile yaşamak imkansız diğer masraflar ile

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,149
13,130
113
11 k bile şuanda asgari ücrete oranla çok fazla 11 kira 5 doğalgaz 2 elektrik hadi 500 su telefon internet derken 20 bin sigarada içiyorsan günde bir paket 23 bin yapar 5 bine mutfak gideri mı gezme yeme içme çocuk varsa bezi maması cart curt yani orantisiz herşey şuanda en düşük maaş 50 bin olması lazım ki biraz rahat edesin yine edemezsinde karnın doyar en azından
Kardeşim kumara para ayırmamışsın:)

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,162
13,434
113
Kardeşim kumara para ayırmamışsın:)
Ondan sonra diyorlar ki haylan para kazanıyorsun nereye gidiyor kombi bozuldu onu yaptırdım bir hafta önce çamaşır makinası gidikti onu yeniledim su patladı Tamirci çağırdık bitmiyor anasını satıyım yoksa burda dağıtımın kralı olur işte herkes aldığımızı görüyor ah bide verdiğimizi görseler 🤣

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
Ben kira bazında konuştum dost. Yoksa tabi ki asgari ile yaşamak imkansız diğer masraflar ile
Zengin her gecen gün biraz daha servetine servet katıyor fakir ise her gecen gün biraz daha eziliyor ve yaşadığımız ülkede hala seçim olduğunda basimizdaki insanlar seciliyorsa zaten başımıza ne gelirse hak etmişiz demektir neyse siyaset yasak forumda uyarı almayalım bari

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,756
21,707
113
Ben 70k alıyorum ama şöyle diyeyim tek çocuk var. Masraf yok denecek kadar az lakin. Kamar yada borç işi olmasa ben maaştan maks 40k biriktireblirdim. Ama kumar borç harç olduğu için bu imkansız. Bide bu hayat şartlarında asgariyle çalışani dusunemiyorum