- 8,101
- 11,259
- 113
Şunun şurasinda maaşa 26 gün kaldı kardeşim xpxsiiwTanımak para etmiyor maaslef puaha
Şunun şurasinda maaşa 26 gün kaldı kardeşim xpxsiiwTanımak para etmiyor maaslef puaha
Yav reşat akşama adam eksilsin falan diyince beklediği yer var sandım a puahahahahTanımak para etmiyor maaslef puaha
Bekleriz dost vaktimiz varŞunun şurasinda maaşa 26 gün kaldı kardeşim xpxsiiw
Azı gitmiş çoğu kalmışŞunun şurasinda maaşa 26 gün kaldı kardeşim xpxsiiw
Helal para almıyorum dost haram olması lazim puahaŞunun şurasinda maaşa 26 gün kaldı kardeşim xpxsiiw
İnşallah güzel iş yapar güzel prim alırız kardeşim de çok durgun bu ay yavBekleriz dost vaktimiz var
İnşallah dost . Gönlünce olsun herşeyİnşallah güzel iş yapar güzel prim alırız kardeşim de çok durgun bu ay yav
Valla benim odulde alacağım miktar belli siiz bilemem pauhYav reşat akşama adam eksilsin falan diyince beklediği yer var sandım a puahahahah
Ben forumdan ödül almıyorum puajjajaValla benim odulde alacağım miktar belli siiz bilemem pauh
Wp den yazıp alirim bende forumdan almıyorum pauahBen forumdan ödül almıyorum puajjaja
Ben wp kaldırdım 3 gündür yok wpWp den yazıp alirim bende forumdan almıyorum pauah
Adaş dugun ne zamandı az kalmış olması lazımBen wp kaldırdım 3 gündür yok wp
Niye alacakli çok diyemi puahaBen wp kaldırdım 3 gündür yok wp
18 gün sayıyorum ben dost puahaAdaş dugun ne zamandı az kalmış olması lazım
Gibi ğuajajNiye alacakli çok diyemi puaha
Puajjaja 15-20 gün diyelim öldürmezse bunlar beni o zamanaAdaş dugun ne zamandı az kalmış olması lazım
Kim oldurmezse olm oxkeksxPuajjaja 15-20 gün diyelim öldürmezse bunlar beni o zamana
Reşatla erhanKim oldurmezse olm oxkeksx
Yok yok dostumuza inşallah güzel bir zamanımıza denk gelirse takimizi roketbet olarak veririzReşatla erhan
Allah iyiliğini versin bende bari jokeri hediye edeyim de tam olsun pauhaYok yok dostumuza inşallah güzel bir zamanımıza denk gelirse takimizi roketbet olarak veririz