- 2,417
- 2,569
- 113
Gs yıktıHangi kuponlaeonın
Paris basket yıktı
City yıktı
Carou yıktı
10/10 bonus bulduk hepsine kan doğradılar
Gs yıktıHangi kuponlaeonın
Tek burdayım4-5 aydır aktifim dediğim forumda varsan ordan bilirsin orda nickin ne
O zaman imkansızTek burdayım
Kardeşim kazandın diye etiket attık sen bizden betersin geçmiş olsun gs nasıl yıktı ne dedinGs yıktı
Paris basket yıktı
City yıktı
Carou yıktı
10/10 bonus bulduk hepsine kan doğradılar
İy 1.5 üstKardeşim kazandın diye etiket attık sen bizden betersin geçmiş olsun gs nasıl yıktı ne dedin
Oç icardi 2 penaltı kaçırdıKardeşim kazandın diye etiket attık sen bizden betersin geçmiş olsun gs nasıl yıktı ne dedin
Hepsi güzelmiş aslında bakma işteİy 1.5 üst
İy 2
Toplam 4.5 üst
Takım 2.5 üst
Birini atsa ikinci olmazdı zaten tekrarlanan penaltıOç icardi 2 penaltı kaçırdı
Son kuponu canlıdan bastık gelirse 2 hesap joker alırım nba akarızHepsi güzelmiş aslında bakma işte
YaratıcıBirini atsa ikinci olmazdı zaten tekrarlanan penaltı
2 joker 2 roket kardeşim puajajSon kuponu canlıdan bastık gelirse 2 hesap joker alırım nba akarız
Rokete yetmez ki2 joker 2 roket kardeşim puajaj
Saatb4 e var daha bir canlı daha yapılırRokete yetmez ki
Bültene bile bakmadım hele canlıdski gelsin küsüratı denerizSaatb4 e var daha bir canlı daha yapılır
Seni çok üzmüşler gibi vibe aldım dolandırılma mı yoksa gönül işleri miSaatb4 e var daha bir canlı daha yapılır
Bizi 4 gündür üzmeyen şey yok kardeşim zaten ilk dediğin kötü olunca ikinciye yansıyorSeni çok üzmüşler gibi vibe aldım dolandırılma mı yoksa gönül işleri mi
Ulaşamıyo musun ki yada miktar üzmicek kadarsa allaha havale et boşver o ondan çıkar elbetBizi 4 gündür üzmeyen şey yok kardeşim zaten ilk dediğin kötü olunca ikinciye yansıyor
Zaten çoktan vazgeçtim öyle şeylerden üzen o değil eyvallahUlaşamıyo musun ki yada miktar üzmicek kadarsa allaha havale et boşver o ondan çıkar elbet
Üzüldüğün konu için Varsa yapabilceğimiz bişey her zaman elimizden ne gelirseZaten çoktan vazgeçtim öyle şeylerden üzen o değil eyvallah
Korkuyorum senden o yüzden sana açılamam dostum sağol yine de ondan tanıyıp tanımadığımı sordum😀Üzüldüğün konu için Varsa yapabilceğimiz bişey her zaman elimizden ne gelirse