- 24,871
- 25,711
- 113
Bir yolunu bulmamız lazım 😀
Sen trx at aktif olur puahBaşkan aktif olmaz şimdi
Bazen 250 lira ile bile 100k para olur yeterki sans olsun atamBir yolunu bulmamız lazım 😀
Vurucu gelmedi bu nasıl 50 spin puajjaBazen 250 lira ile bile 100k para olur yeterki sans olsun atam
Doğru. Son 7 lirayı küsürat rulete basayım diye girip 40k yapmıştım pandemide. Ama artık o şans yokBazen 250 lira ile bile 100k para olur yeterki sans olsun atam
50 degil 20 spin pauahVurucu gelmedi bu nasıl 50 spin puajja
Demekki vurdu maxi puajaj50 degil 20 spin pauah
Rolde bile bi ara 250 yi 10k den fazla yapmıştım sans olunca oluyor dost 500 vardi bende bugün 7k oldu zaten küçük paralar iyi katlaniyorDoğru. Son 7 lirayı küsürat rulete basayım diye girip 40k yapmıştım pandemide. Ama artık o şans yok
Vursa 50 yerden yazardı bana keske vursa puahaDemekki vurdu maxi puajaj
Daha bitmedi şuan uzatmada oyınVursa 50 yerden yazardı bana keske vursa puaha
Az önce 4 maça girdim 100 lirayı 3ü geldi biri battı 26 oran toplam. Son maçı da zaten tutmayacak oran artsın diye eklemiştim şu kaçan oranlara bak eklemeseydim keşkeRolde bile bi ara 250 yi 10k den fazla yapmıştım sans olunca oluyor dost 500 vardi bende bugün 7k oldu zaten küçük paralar iyi katlaniyor
Şaka gibiAz önce 4 maça girdim 100 lirayı 3ü geldi biri battı 26 oran toplam. Son maçı da zaten tutmayacak oran artsın diye eklemiştim şu kaçan oranlara bak eklemeseydim keşke
Bu üçüne oynasan hic değilse jokeri alıp belki ordan yürürdun dostAz önce 4 maça girdim 100 lirayı 3ü geldi biri battı 26 oran toplam. Son maçı da zaten tutmayacak oran artsın diye eklemiştim şu kaçan oranlara bak eklemeseydim keşke
Aynenn mesele joker yada roketi almak 2500 ile pıjajaBu üçüne oynasan hic değilse jokeri alıp belki ordan yürürdun dost
Kac uzatma verdi ki pauah bitmiyor bir turlu pauahDaha bitmedi şuan uzatmada oyın
ĞuahajajKac uzatma verdi ki pauah bitmiyor bir turlu pauah
Çekim bekliyorKac uzatma verdi ki pauah bitmiyor bir turlu pauah
Roket 2500 joker 1 atam joker iyidir puahaAynenn mesele joker yada roketi almak 2500 ile pıjaja
1100 lira verirdi valla aptallık ettim yapacak bişey yok. Hep bu daha çok versinler bitirdi biziBu üçüne oynasan hic değilse jokeri alıp belki ordan yürürdun dost