- 24,871
- 25,711
- 113
Argo kullanmadım ki dostum ama dikkat ederiz no problemYorumun düzenlendi ARGO kullanmazsan seviniriz dostum.
Argo kullanmadım ki dostum ama dikkat ederiz no problemYorumun düzenlendi ARGO kullanmazsan seviniriz dostum.
Kullanmissin ki söylüyor iste tm diceksin puahaArgo kullanmadım ki dostum ama dikkat ederiz no problem
50 mi ulan vurucu heyacan yaptırdın bşrdeBen almadım 50 turk lirası için gerek yok dedim pauab
Sen tam imam olacak adamsın valla puahaEy müminler; Dargınlıkta 3 günden fazlası haramdır.
Oyuna girip 100 veriyor oyuna girmeden 5050 mi ulan vurucu heyacan yaptırdın bşrde
TlOyuna girip 100 veriyor oyuna girmeden 50
Kendi söküğümğzü kendimiz dikelim 65₺ yateım alnn sıte var myı pauajjaOyuna girip 100 veriyor oyuna girmeden 50
Nesine puhaaKendi söküğümğzü kendimiz dikelim 65₺ yateım alnn sıte var myı pauajja
Var mı sende nesineNesine puhaa
Hazreti gaddarEy müminler; Dargınlıkta 3 günden fazlası haramdır.
Bende varda 50 turk lirasini nesineye mi atacam valla ağlarım atam pauahVar mı sende nesine
25 de benden sana hediyem olsun Atatürk dostKendi söküğümğzü kendimiz dikelim 65₺ yateım alnn sıte var myı pauajja
Atatürk dost la güldürme beni gece gece puaha25 de benden sana hediyem olsun Atatürk dost
65 kardeşim napalım yok başka oda sigara etmediği için sigara alamıyoruz bari durmasın ordaBende varda 50 turk lirasini nesineye mi atacam valla ağlarım atam pauah
Elmas bozsana sende 315 olur puaha65 kardeşim napalım yok başka oda sigara etmediği için sigara alamıyoruz bari durmasın orda
Uğraşamam onla uzun işElmas bozsana sende 315 olur puaha
Nesi uzun is direk başkana dm den trx at 2 dakika da hesapta puahaUğraşamam onla uzun iş
Başkan aktif olmaz şimdiNesi uzun is direk başkana dm den trx at 2 dakika da hesapta puaha
Trx yok kiNesi uzun is direk başkana dm den trx at 2 dakika da hesapta puaha
Vurucudan al iste ben hep ondan aliyorum pauhaTrx yok ki