- 66,327
- 32,109
- 113
Daha yatmadı la ne maaşı şu sevkiyat bitsin gidip konuşacam başka eleman bulsunlar böyle olacaksaMaaşı yemedin insallah kardeşim gergin gördüm seni
Daha yatmadı la ne maaşı şu sevkiyat bitsin gidip konuşacam başka eleman bulsunlar böyle olacaksaMaaşı yemedin insallah kardeşim gergin gördüm seni
0.8 kala faul gelmese 2. Uzatmada wonlardıVj misin dj misin oçkombe misin 2 istatistik daha yapsan nolurdu sinirim hala geçmedi lavuğa
SayAydınlanma geliyor kardeşim ne güzel aydınlananlae olarak çoğalıyoruz senle beraber 4 olduk gel
Joker hala gelmedi mi yoksa zara mı düştün puahah
Geldi 2 gündür hanımın telefonuna çökmüştüm, 6k orta seviye bir cihaz aldım hanıma verdim. Onun kine ben çöktüm idaretenJoker hala gelmedi mi yoksa zara mı düştün puahah
Ferdiyi unuttun21
Urdalı
Ata
Birde clypso işte pauahah
6-6 garanti idi yazık olmuşGeldi 2 gündür hanımın telefonuna çökmüştüm, 6k orta seviye bir cihaz aldım hanıma verdim. Onun kine ben çöktüm idareten
Farkir kokusu aldımZenginlik başa bela
İmza .. Doktor
Unutmadım kalbimde yaşıyorFerdiyi unuttun
860 ta bende var al işini görürseElmaslarım 480 olmuş. Yok mu kampanya falan 2500 olsun da 500 liramı alıp jokeri alıp yine batayım
İşe gidiyorum evde telefon olmazsa olmaz. Hafta sonu evdeydim sorun değildi ama bugün sorun olurdu. Bu kupon gelmeseydi de mecbur gidip esnafa ağız egecektim6-6 garanti idi yazık olmuş
Abuzer versin sana ahmetçim onda para çok zatenElmaslarım 480 olmuş. Yok mu kampanya falan 2500 olsun da 500 liramı alıp jokeri alıp yine batayım
Transfer serbest olmalı aslında 5 kişi birleşsek alabiliriz860 ta bende var al işini görürse
Aynen bence deTransfer serbest olmalı aslında 5 kişi birleşsek alabiliriz
Yalan konuşma bikeredeAbuzer versin sana ahmetçim onda para çok zaten
Terime baksana nasıl biriktiriyor mezara götürecek sankiTransfer serbest olmalı aslında 5 kişi birleşsek alabiliriz