- 9,711
- 11,756
- 113
daha doğrusu 'üzgünüz bu konu için sevaplar kapatılmıştır' olabilir mi urfalıÜzgünüz bu konu için cevaplar kapatılmıştır
daha doğrusu 'üzgünüz bu konu için sevaplar kapatılmıştır' olabilir mi urfalıÜzgünüz bu konu için cevaplar kapatılmıştır
Son derece yaratıcı ✅daha doğrusu 'üzgünüz bu konu için sevaplar kapatılmıştır' olabilir mi urfalı
Bir gün anladık o sözü ama iş işten geçti hocam@Mrlbra ne demişti Şenol Güneş?
düştüğümüz kuyu sandığımız kadar derin değil ama tutunmaya çalıştığımız ipler çok kısa
küpamizu verun@Mrlbra ne demişti Şenol Güneş?
düştüğümüz kuyu sandığımız kadar derin değil ama tutunmaya çalıştığımız ipler çok kısa
Maalesef atam. @Calypso13 gülüyor da bu neşenin zekatını verdi mi acabaBir gün anladık o sözü ama iş işten geçti hocam
Vurmuştur bilşeyerMaalesef atam. @Calypso13 gülüyor da bu neşenin zekatını verdi mi acaba
Nasıl yani hersey bir rüya mıydı@AllanSaintMaximin uyan artık rüyadan kardeşim bitti artık
Çalışmayıda mi biraktin lan bu saatte cevap veriyon yatiyonmuNasıl yani hersey bir rüya mıydı
Helal para bırakılır mı kardeşim gece çalışıyoruz bizÇalışmayıda mi biraktin lan bu saatte cevap veriyon yatiyonmu
Bu Parada bı boka yaramiyormus demekki kardeşimHelal para bırakılır mı kardeşim gece çalışıyoruz biz
Hangi para kardeşim benim aldığımı dıyorsan benim baya işime yaradıBu Parada bı boka yaramiyormus demekki kardeşim
Genel olarak para kardeşim senin aldığına lafimiz yok kasma hemenHangi para kardeşim benim aldığımı dıyorsan benim baya işime yaradı
Hocam zekatı veriyoruz da,zekat verilecek duruma düştüğumuzde allah versine geçiyorlar. Kalabalik bir yalnizlik cekiyoruz maalesef :dMaalesef atam. @Calypso13 gülüyor da bu neşenin zekatını verdi mi acaba
Aydınlanma geliyor kardeşim ne güzel aydınlananlae olarak çoğalıyoruz senle beraber 4 olduk gelHocam zekatı veriyoruz da,zekat verilecek duruma düştüğumuzde allah versine geçiyorlar. Kalabalik bir yalnizlik cekiyoruz maalesef :d
4cok atam 2kisi kafii 😆Aydınlanma geliyor kardeşim ne güzel aydınlananlae olarak çoğalıyoruz senle beraber 4 olduk gel
Haklısın kardeşim orası ayrı kumardan kim ihya olmuşGenel olarak para kardeşim senin aldığına lafimiz yok kasma hemen
Aslan kardeşim agzin lafta yapıyor helal sanaHaklısın kardeşim orası ayrı kumardan kim ihya olmuş
Maaşı yemedin insallah kardeşim gergin gördüm seniAslan kardeşim agzin lafta yapıyor helal sana