Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,590
36,996
113
Binlerce yıl önce kumar yoktu. İnsanlar açlıktan karnına taş bağlıyordu kumarı mi düşünecekter
O devirde yaşamak bile nimetti valla hiç değilse tertemiz insanlar vardi birbirlerini menfaat olmadan seven yüzlerce insan vardi bu devirde 8 milyara yakın insan var sen kaç kişiye güveniyorsun dost

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,094
10,406
113
O devirde yaşamak bile nimetti valla hiç değilse tertemiz insanlar vardi birbirlerini menfaat olmadan seven yüzlerce insan vardi bu devirde 8 milyara yakın insan var sen kaç kişiye güveniyorsun dost
Ortaçağ da yaşamak istemezdin kanka emin ol cadı diye kaç bin kişiyi diri diri yaktılar en az savaşın olduğu dönemdeyiz şuan

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,590
36,996
113
Ortaçağ da yaşamak istemezdin kanka emin ol cadı diye kaç bin kişiyi diri diri yaktılar en az savaşın olduğu dönemdeyiz şuan
Vardi dost vardı çok kötü insanlar her dönemde vardı gazzeyi yerle bir eden İsrail in o insanlar dan farkı yokki üstüne tüm dünya sessiz kalıyor

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,590
36,996
113
Ben uyuyorum sabah iş var aw sizin gibi değilim sabah gelişmelere bakarız artik puhaha haydi iyi geceler hepinize
Konuya 1 kupon atıldı onunda gelme ihtimali yüzde 1 atam o yuzden uyansan bile bi gelişme olmaz bende yatiyorum valla cahil resata laf anlatıyoruz burda vaktimize yazık puhaa

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,697
25,549
113
Konuya 1 kupon atıldı onunda gelme ihtimali yüzde 1 atam o yuzden uyansan bile bi gelişme olmaz bende yatiyorum valla cahil resata laf anlatıyoruz burda vaktimize yazık puhaa
Sırf kupon attı diye uyuyorum zaten yatacağı kesin en azindan kaybeden birini görmeyim bu gece dige