- 601
- 186
- 43
mantıklı bi yaklaşımTgdekiler düşmeye daha mailli para için ordalar ya
mantıklı bi yaklaşımTgdekiler düşmeye daha mailli para için ordalar ya
Bekle biraz sınraean düşer belki geçmiş bonuslarada bakVermemiş namussuz madem niye read diyosun
Hem orda anonim oluyorlar da rahat tavırlarmantıklı bi yaklaşım![]()
Geçmişe bakıp anladım zaten vermediğiniBekle biraz sınraean düşer belki geçmiş bonuslarada bak
Hiç sorma en azından 30 fırsat kaybedildi bugün neredeyseNe berbat gün oldu ya boşa yaşandı
Son sarı kart gelseydi fb maçında hiç yoktan joker alırdıkHiç sorma en azından 30 fırsat kaybedildi bugün neredeyse
İkinci yarı kartlar havada uçuştuSon sarı kart gelseydi fb maçında hiç yoktan joker alırdık
Jojo atar birazdan onu alırızvermemiş
Aynen 9 kartla bitti maçİkinci yarı kartlar havada uçuştu
atsada alamıyoruz en son bi tane jojo çalışanını bulup kafasını duvara vura vura dağıtacamJojo atar birazdan onu alırız
Şans yok işteAynen 9 kartla bitti maç
Hiç sorma bugün her kodu denedim hiç alamadımatsada alamıyoruz en son bi tane jojo çalışanını bulup kafasını duvara vura vura dağıtacam
onuda alamayız adamlar prof olmuş otoclick diye bişey kullanıyolarJojo atar birazdan onu alırız
Onada vermiyor artık başka birşey var bu işteonuda alamayız adamlar prof olmuş otoclick diye bişey kullanıyolar
Ahmetcan'dan Antony'e nasıl bir geçiş olum bu gfdhfdhdfHiç sorma bugün her kodu denedim hiç alamadım