- 2,501
- 2,647
- 113
Üyeliği boyunca çekimi yok sitede@AnthonyEdwards'a at o jokerde katlar nasiplendirir bir kaç kişiyi
Üyeliği boyunca çekimi yok sitede@AnthonyEdwards'a at o jokerde katlar nasiplendirir bir kaç kişiyi
Eyvallah da peşin peşin konuştuk gol olmuyo@AnthonyEdwards'a at o jokerde katlar nasiplendirir bir kaç kişiyi
Aynen gelirse ahmete ver o katlasin üçe dörde bölünür katlayinca@AnthonyEdwards'a at o jokerde katlar nasiplendirir bir kaç kişiyi
Nasi yogÜyeliği boyunca çekimi yok sitede
tamam işte kısmetimize sitede çekim talebi oluşturur (müşteri kilitli) mutlu son.Üyeliği boyunca çekimi yok sitede
Beni beni beniRangers maci 1.5 olursa 1000 TL atarım kimi seçerseniz
sanal takılma ozaman ne anladık o iştenHem orda anonim oluyorlar da rahat tavırlar
Ölüm hak miras helal kardeş peşin konuşalımda POLGFKDPOHFJPJFDGOPLJKGFİŞGWSGSDFHDFEyvallah da peşin peşin konuştuk gol olmuyo
Nba den 6k alıyorum hepinize joker ısmarlıyorum barı da açıyorumtamam işte kısmetimize sitede çekim talebi oluşturur (müşteri kilitli) mutlu son.
Olsada fark etmicekEyvallah da peşin peşin konuştuk gol olmuyo
lan ne dağıtcan senle ben onlyfansta abla soyundururuz o paraya uyandırma milletiNba den 6k alıyorum hepinize joker ısmarlıyorum barı da açıyorum
Unutulmamışız akıllarda kalmışız demekki 😁Bunu daha önce çok Denediler @TheMachine ve @ngu iyi bilir puajah
Çok iyi roll yaparım herkes sahitRangers maci 1.5 olursa 1000 TL atarım kimi seçerseniz
Atmaz mı diyosunOlsada fark etmicek
Seni unutmak mümkün mü puajahaUnutulmamışız akıllarda kalmışız demekki 😁
LAN PROFİLİNE TOKATÇI MI YAZDIN İŞÇGFSDLGHŞİLBDFKSGOLPFDKGFDOKL MİLLET UYANDI KAHKAHA ATTIM AMKOlsada fark etmicek
Rangers da gol olabilir 😀1.26 beklenti varNba den 6k alıyorum hepinize joker ısmarlıyorum barı da açıyorum
Atmwz demiyorum ama unutur yarın gelir ancaAtmaz mı diyosun
PUAUAHAHAHAHSHSHSLAN PROFİLİNE TOKATÇI MI YAZDIN İŞÇGFSDLGHŞİLBDFKSGOLPFDKGFDOKL MİLLET UYANDI KAHKAHA ATTIM AMK