- 2,499
- 2,646
- 113
Bugünde aydınlandık
tgden banlandım siteler ip der bunlar rahatsızlık vermişsin der napcam yaTeşekkürler bilgilendirme için
Bugünde aydınlandık
tgden banlandım siteler ip der bunlar rahatsızlık vermişsin der napcam yaTeşekkürler bilgilendirme için
matJNHYGTVFW
Bende buna salladim
JoJo atcak mi la JoJo alamadık bugün dahaMat alabilen var mı?
attığı saniye bilgisayardan spam atıyorum vermiyor5 dkdır spam atıyorum elim alev aldı
tgden nası banlandın dosttgden banlandım siteler ip der bunlar rahatsızlık vermişsin der napcam ya
Already read diye uyarı verdi. Bu uyarıyı kodu alabilirsen veriyo ama alamamışım koduattığı saniye bilgisayardan spam atıyorum vermiyor
kızlara müslüman mısınız yazıyodum düşürme taktiği olarak onlar beni düşürdütgden nası banlandın dost
banada verdi o uyarıyı yes beAlready read diye uyarı verdi. Bu uyarıyı kodu alabilirsen veriyo ama alamamışım kodu
PauajajajahsbJAJAJAHAHAJSJSKSKŞPSDBDJDKDKDKDÖXŞXNDHEUEKDĞİDŞDÖXNDJDKDMDMFFMXÖXŞĞDĞRŞDNXNXKXLDŞXMXNFKFŞFHAHSkızlara müslüman mısınız yazıyodum düşürme taktiği olarak onlar beni düşürdü
kral kızı nerden buluyosun telegramda biz anca kod bonuskızlara müslüman mısınız yazıyodum düşürme taktiği olarak onlar beni düşürdü
haber kanallarında yorumlarda yada bonus kanalllarının yorumlardakral kızı nerden buluyosun telegramda biz anca kod bonus![]()
5 10dk sonra belli olur alıp alamadığımızbanada verdi o uyarıyı yes be
sen aşmışsın kendini kral onun yerine instagramda dolansan daha rahat düşürürsünhaber kanallarında yorumlarda yada bonus kanalllarının yorumlarda
Tgdekiler düşmeye daha mailli para için ordalar yasen aşmışsın kendini kral onun yerine instagramda dolansan daha rahat düşürürsün
Vermemiş namussuz madem niye read diyosun5 10dk sonra belli olur alıp alamadığımız