- 41,109
- 41,374
- 113
kahpe inter 1-0Gelene geçene gol yağdıran münihe bak atmıyor gol maç bitecek. Mat kodundan çıkanı madrid inter münihe bastım hiçbiri yenemiyo aq
kahpe inter 1-0Gelene geçene gol yağdıran münihe bak atmıyor gol maç bitecek. Mat kodundan çıkanı madrid inter münihe bastım hiçbiri yenemiyo aq
Aynı mantıkla oynadım arda güler binmesin uçağı düşsünHocayı kovuyosan sonraki maç show yapacaksın. Albacete kimdir şu dakka olmuş atmıyorsun gol
Abartma o kadar da değil la 🤣Aynı mantıkla oynadım arda güler binmesin uçağı düşsün
Valla dün gs bugün fener şimdi real alt lig takımlarına as kadro çıkıp yenememk nedir yaAbartma o kadar da değil la 🤣
Süper kupa sonrası motive olamadılar. Normal. Ucunda kupa olan maçtan sonra köy takımıyla oynamak zordur. Kafalar sahada olmaz. Yoksa gs fb ikisi de 10 atardıValla dün gs bugün fener şimdi real alt lig takımlarına as kadro çıkıp yenememk nedir ya
şanlı albacete diyeceksinHocayı kovuyosan sonraki maç show yapacaksın. Albacete kimdir şu dakka olmuş atmıyorsun gol
psg de elendiValla dün gs bugün fener şimdi real alt lig takımlarına as kadro çıkıp yenememk nedir ya
alonso hocam taktiklerin hepsini vermiş albaceteyeMadrid yedi ahahhahah
Hocayı kovup madara oldular ahı var alonso hocamınşanlı albacete diyeceksin
Kloop açıklanır yarınHocayı kovup madara oldular ahı var alonso hocamın
Klopp alonsoyu 6 ayda harcayan takıma gitmeyebilir. Liverpool slotu kovarsa belli olur o iş. Alonso muhtemelen liverpool yapar. Klopp u çok isterim madrideKloop açıklanır yarın
100 lira yok milyon diyosunDm 88 hala 1.40 milyon basın şuna biriniz