- 54,355
- 30,305
- 113
Şuan ki şu son 1.5 ayda kazanan adam varsa o adama helal olsun şu bültenlerde dün bi sitede bonus vardı bonus kuponu 3 maç yatan maç gs -2.5 handi rakip fethiye bi an müslümanlıktan çıkıyordumKazananlar kulüb-i
Şuan ki şu son 1.5 ayda kazanan adam varsa o adama helal olsun şu bültenlerde dün bi sitede bonus vardı bonus kuponu 3 maç yatan maç gs -2.5 handi rakip fethiye bi an müslümanlıktan çıkıyordumKazananlar kulüb-i
Zengin erhannnKim onlar
Tamam kardeşim yeter bak eşref saatimiz şuanHahaha bune ya beni daha güzel özetlenemezdi![]()
Tövbe de münafıkŞuan ki şu son 1.5 ayda kazanan adam varsa o adama helal olsun şu bültenlerde dün bi sitede bonus vardı bonus kuponu 3 maç yatan maç gs -2.5 handi rakip fethiye bi an müslümanlıktan çıkıyordum
Affına sığınırım ağam ama eşref kimTamam kardeşim yeter bak eşref saatimiz şuan
Valla ciddiyim la bak bu kadar üst üstte gelmez son 20 kupon lose daha kasa katlayıp çekip başka siteye attığım en son gün forumfa dağıtım yaptığım gündü ondan sonra yok 1-1.5 ay oldu heraldeTövbe de münafık
Geçmiş olsunGeldim geldim 30 k yaptım sıfırladım slotta Allah'a emanet olun canlar dikkat edin b.k gibiyim acil uyumam lazım
TövbeTövbe de münafık
Yasom şöyle 100 spin 25 betten deneme bonusu lazım çekim sınırsız olmalı ama
Demin 100 spin 1 TL'den çevirdim 38 TL verdi . Benim kumarım biterYasom şöyle 100 spin 25 betten deneme bonusu lazım çekim sınırsız olmalı ama
GelirGelir mi la gurmeler
Ekli dosyayı görüntüle 915640
Gurmeler dedim aq sen yazdın gitti şansı kuponun
O zaman gelmez kupon .Gurmeler dedim aq sen yazdın gitti şansı kuponun
Pideci abuzwrGelir mi la gurmeler
Kaç Dinar bastıkGelir mi la gurmeler