- 24,788
- 25,637
- 113
Kumar tarihinin en berbat günüHarbiden cacık bir gün
Haklısın wasilyevski dostKumar tarihinin en berbat günü
Zaitzew olacaktıHaklısın wasilyevski dost
Biliyorum ya ski diyince daha Rus hissettiriyor isimZaitzew olacaktı
Böyle işin ben hayatınıFb kadınların attiği sayıya bak ilk per 46 çıkartıp ordan alt yaptılar
Olm bu takım en son ne zaman kaybetmiş şaka gibi aq gelene geçene 90 atan takım bugün 60 sayıda kalıyor
Yumruğu geçiricem ekrana az kaldı
Bahsininde kumaranında amk
Bu sezon 25de 25 gidiyodu ilk mağlubiyet olduFb kadınların attiği sayıya bak ilk per 46 çıkartıp ordan alt yaptılar
Olm bu takım en son ne zaman kaybetmiş şaka gibi aq gelene geçene 90 atan takım bugün 60 sayıda kalıyor
Yumruğu geçiricem ekrana az kaldı
Bahsininde kumaranında amk
3.ceyrek sonu orta sahadan sokup beni yatıran elemandan bahsediyon herhaldeBourg da bi eleman var imkansız şutları sokup duruyo. 97 94 bjk önde daha 3dk var. Dün san antonio 48 dk da 98 atabildi
Evet o eleman kanka3.ceyrek sonu orta sahadan sokup beni yatıran elemandan bahsediyon herhalde
Soru neydi üstadUlan birinizde cevap verin a.. Bilerek mi bu gece kayboldunuz s.
üçüde yenerse baronlar taş yer bu geceGelene geçene gol yağdıran münihe bak atmıyor gol maç bitecek. Mat kodundan çıkanı madrid inter münihe bastım hiçbiri yenemiyo aq
Valla en son ne zaman godaman kuponu yaptım hatırlamıyorum. Oynamasam yenerler. Oynadım inter rakip kalede yatıyo atamadı bi türlüüçüde yenerse baronlar taş yer bu gece
fenerin 25 maçlık serisini bitirdik bu akşamValla en son ne zaman godaman kuponu yaptım hatırlamıyorum. Oynamasam yenerler. Oynadım inter rakip kalede yatıyo atamadı bi türlü
Bitmez bu çile...fenerin 25 maçlık serisini bitirdik bu akşam
hiçbir şeye şaşırmam
kumar oynayan adamda akıl yoktur aq
millet dışarda 5 liranın hesabını yapıyor nerden neyi nasıl ucuza alırım dıye 40 takla atıyor insanlar mağaza mağaza dolaşıyorlar
bizde mal gibi cepte ne varsa dibine kadar bu dipsiz kuyuya atıyoruz