- 35,677
- 37,190
- 113
Sorun nedir atam cidden merak etmeye başladım artıkVaktim yok ki bugün halletmem lazım 22.30 olmadan
Sorun nedir atam cidden merak etmeye başladım artıkVaktim yok ki bugün halletmem lazım 22.30 olmadan
Sorun büyük kardeşimSorun nedir atam cidden merak etmeye başladım artık
Uyumadan bozdum 7 bine slotta 10 yaptım bıraktım bu 0-0 biterMacta da sut bile olmuyor gol olsa mac kopar da olmuyor
Macta da sut bile olmuyor gol olsa mac kopar da olmuyor
En iyisini yapmıssın tebriksUyumadan bozdum 7 bine slotta 10 yaptım bıraktım bu 0-0 biter
Erhan şimdi vermez ki NBA yapar o anca geceye@Erhan2121 @Mrlbra hadi şunu en azından bi 50 k yapalım adamlar
Tekli 2 adim yapalım dost@Erhan2121 @Mrlbra hadi şunu en azından bi 50 k yapalım adamlar
Mac ver oynasin atamErhan şimdi vermez ki NBA yapar o anca geceye
Kazamandan gelmeHaydaa neyse ya ben slotta vurup geçiyim bu 10 kere kupon yaptık 10 Uda gelmediyse 11. De gelmeyecek yapacak birşey yok geride yok olsa ikilemde kalmam son kurşun dedik olmayacak gibi oda
Uykusuz zorlama dost . Mental aşağıda şu an senin.Haydaa neyse ya ben slotta vurup geçiyim bu 10 kere kupon yaptık 10 Uda gelmediyse 11. De gelmeyecek yapacak birşey yok geride yok olsa ikilemde kalmam son kurşun dedik olmayacak gibi oda
Napcaz biz yav çıldırcamMac ver oynasin atam
Korner olarakFener +7
Ne tür kodlar JoJo mat falan mıKod falan olursa haber edin ordan çikar belki miktar az
Fark etmez para edecek hee kodNe tür kodlar JoJo mat falan mı