- 24,791
- 25,641
- 113
İnşallah batarsa bittikIns haylan da batmaz
İnşallah batarsa bittikIns haylan da batmaz
Yüksek betten farm yapiyor haylan ya iyi alır yada birazdan batıp gelirİnşallah batarsa bittik
Batmasın ya lütfen birimiz de batmayaşım a.Yüksek betten farm yapiyor haylan ya iyi alır yada birazdan batıp gelir
Yok dost bekliyoruz bizdeAktif kod var mı kod konusundan ban yedimde![]()
Eskiden atam buraları ne zınklatırdı ahhh ahhYok dost bekliyoruz bizde
Aktif kod var mı kod konusundan ban yedimde![]()
Apom yapmaz öyle şeyler Atatürk dostWasil severim seni bilirsin benle dalga geçiyorsan ayıp ediyosun puahah
Seni atam kadar çok severim bende ama dalga geçmiyorum benim de ihtiyaçlarım var anlamıyormusun beniWasil severim seni bilirsin benle dalga geçiyorsan ayıp ediyosun puahah
Eyvallah çözersin umarım böyle olmasak çzerdik senin işide bılıyonSeni atam kadar çok severim bende ama dalga geçmiyorum benim de ihtiyaçlarım var anlamıyormusun beni![]()
En son alacan Bixi'yi eline forumun girişinde gördüğünü indiricen ta ta ta taaaaEyvallah çözersin umarım böyle olmasak çzerdik senin işide bılıyon
Atam benim tek ihtiyacım kod ve beleş bonus seni çok iyi bilirim parmağına işemediğin kimse kaşmadı varolEyvallah çözersin umarım böyle olmasak çzerdik senin işide bılıyon
HahhahshhsEn son alacan Bixi'yi eline forumun girişinde gördüğünü indiricen ta ta ta taaaa
Ses yok halaBatmasın ya lütfen birimiz de batmayaşım a.
Onun ben yedi celdini talisca maymunu olmasa suan 4 tuFener 2. Yarı 4 gol atamaz değil mi ?
AtamazFener 2. Yarı 4 gol atamaz değil mi ?
YETERRRRRRFener 2. Yarı 4 gol atamaz değil mi ?
Bende atamaz diye düşünüyorumOnun ben yedi celdini talisca maymunu olmasa suan 4 tu
Bellide olmaz ama 4 çok ama 3 olsa belki olurduBende atamaz diye düşünüyorum