Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,176
10,472
113
Burda kaç kez kemalin dağıtımlarını yaptım. Kemal direkt 5k atıyodu isimleri veriyodu. 2dakika bile gecikmemiştir kimsenin parası. Marley bi arkadaşın 5k parasını atmıştı bana kripto yatırım için. Olmamıştı çekip geri atmıştım. Sadece 1 kişiden borç aldım o da @tahir1603. Kendi söylesin dediğim günün ilk saati ödemiş miyim borcumu. Bi kişi hariç kimseden şikayet yok. Ama 1 aydır ortalığı velveleye verdi herif tek niyeti beni karalamak
Cemsinden bahsediyorsan bana söylediğine göre benim arkamdan da kötü konuşmuşsun bana onun borcu varken de gelip sana sormadım bile inanmadığım için bosver takma kafana benden aldığını da dediğin zaman da vermiştin senden yana şüphem yok aga benim herkes konuşur takılma bosver

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,774
29,593
113
Burda kaç kez kemalin dağıtımlarını yaptım. Kemal direkt 5k atıyodu isimleri veriyodu. 2dakika bile gecikmemiştir kimsenin parası. Marley bi arkadaşın 5k parasını atmıştı bana kripto yatırım için. Olmamıştı çekip geri atmıştım. Sadece 1 kişiden borç aldım o da @tahir1603. Kendi söylesin dediğim günün ilk saati ödemiş miyim borcumu. Bi kişi hariç kimseden şikayet yok. Ama 1 aydır ortalığı velveleye verdi herif tek niyeti beni karalamak
İtibar suikastine uğramış ahmedim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,904
31,973
113
Aldim 96 kartal slx. 12 ay 14.700 taksit
4. Taksiti ödedim 8 taksit kaldi. Bunun konumuzla alakasi ne kankam. En kral yerde yemek yiyip bana adisyonu atyyodub 5000 hesap odeyim 1 saat sonra 1 k istyordun hayat..
Hala yıyorum en kral yerde alısmısız doymuyoruz doner ekmekle puahaj