- 18,118
- 9,676
- 113
Şu an trabzonda cephaneliğe gidiyorum top tüfek ihtiyacı olan yazsınbunlar teşkilat mı hepsinin soyadı duman
Şu an trabzonda cephaneliğe gidiyorum top tüfek ihtiyacı olan yazsınbunlar teşkilat mı hepsinin soyadı duman
Cemsinden bahsediyorsan bana söylediğine göre benim arkamdan da kötü konuşmuşsun bana onun borcu varken de gelip sana sormadım bile inanmadığım için bosver takma kafana benden aldığını da dediğin zaman da vermiştin senden yana şüphem yok aga benim herkes konuşur takılma bosverBurda kaç kez kemalin dağıtımlarını yaptım. Kemal direkt 5k atıyodu isimleri veriyodu. 2dakika bile gecikmemiştir kimsenin parası. Marley bi arkadaşın 5k parasını atmıştı bana kripto yatırım için. Olmamıştı çekip geri atmıştım. Sadece 1 kişiden borç aldım o da @tahir1603. Kendi söylesin dediğim günün ilk saati ödemiş miyim borcumu. Bi kişi hariç kimseden şikayet yok. Ama 1 aydır ortalığı velveleye verdi herif tek niyeti beni karalamak
İtibar suikastine uğramış ahmedimBurda kaç kez kemalin dağıtımlarını yaptım. Kemal direkt 5k atıyodu isimleri veriyodu. 2dakika bile gecikmemiştir kimsenin parası. Marley bi arkadaşın 5k parasını atmıştı bana kripto yatırım için. Olmamıştı çekip geri atmıştım. Sadece 1 kişiden borç aldım o da @tahir1603. Kendi söylesin dediğim günün ilk saati ödemiş miyim borcumu. Bi kişi hariç kimseden şikayet yok. Ama 1 aydır ortalığı velveleye verdi herif tek niyeti beni karalamak
Kim tarafındanİtibar suikastine uğramış ahmedim
İyi akşamlarÜzerine Alınan Herkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Komutan logar gemj yaklasıyorÜzerine Alınan Herkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
500 sallasanaKomutan logar gemj yaklasıyor
Kardesım sen araba almadın mı500 sallasana
Araba alınca kalmadı demek ki😁Kardesım sen araba almadın mı
Yok araba alınca tovbe etmıstıAraba alınca kalmadı demek ki😁
Aldim 96 kartal slx. 12 ay 14.700 taksitKardesım sen araba almadın mı
Hala yıyorum en kral yerde alısmısız doymuyoruz doner ekmekle puahajAldim 96 kartal slx. 12 ay 14.700 taksit
4. Taksiti ödedim 8 taksit kaldi. Bunun konumuzla alakasi ne kankam. En kral yerde yemek yiyip bana adisyonu atyyodub 5000 hesap odeyim 1 saat sonra 1 k istyordun hayat..
Tamam konumuza donelim 500Hala yıyorum en kral yerde alısmısız doymuyoruz doner ekmekle puahaj
Mulayım konusuna gel belkı secer bızıTamam konumuza donelim 500
Bosver sen takil beb ip elimde geziyorumMulayım konusuna gel belkı secer bızı
Sandelya lazım olursa vereyımBosver sen takil beb ip elimde geziyorum
Yok bosver sen karışma ben hallederim. Boyle hayatin neyseSandelya lazım olursa vereyım
Cemsin sanırımKim tarafından