- 32,938
- 8,792
- 113
onlar beni sevmezKalp gozun acikmis o zman bu iyiye işaret malboro beye sole sana rol yaptırır belki puaha
onlar beni sevmezKalp gozun acikmis o zman bu iyiye işaret malboro beye sole sana rol yaptırır belki puaha
Benide sevmiyorlar senlen ayni kaderi paylaşıyorum ablaonlar beni sevmez
😁😁Benide sevmiyorlar senlen ayni kaderi paylaşıyorum abla
Seni sevmeyeninBenide sevmiyorlar senlen ayni kaderi paylaşıyorum abla
Sen hariç hocam hosgeldin durumlar nasılSeni sevmeyenin
Hosbulfuk durumlar rezalet dost senSen hariç hocam hosgeldin durumlar nasıl
Forumda az once 8 sene önce açılmış konulara bakıyordum hocam puahha durumumuz içler acısı bakalim sonumuz ne olacakHosbulfuk durumlar rezalet dost sen
Gerçekten iğrenç bir hayat dostForumda az once 8 sene önce açılmış konulara bakıyordum hocam puahha durumumuz içler acısı bakalim sonumuz ne olacak
Puahha valla ole dibin dibini gorduk artik yavaştan yükselme zamani geldi geciyordaGerçekten iğrenç bir hayat dost
Bende 8 sene önceki dabbe ömer reisin videosunu buldum efsanelerdenForumda az once 8 sene önce açılmış konulara bakıyordum hocam puahha durumumuz içler acısı bakalim sonumuz ne olacak
Puhaha ortak yönümüz çok fazla kankaBende 8 sene önceki dabbe ömer reisin videosunu buldum efsanelerden
Dolar gibi bir yükselişten başkası kesmez bizi dost artıkPuahha valla ole dibin dibini gorduk artik yavaştan yükselme zamani geldi geciyorda
Puahah ya yükselelim de altin olsun gümüş olsun dolar olsun farketmiyor turk parasına da razıyım suan bozuk para hariç hocamDolar gibi bir yükselişten başkası kesmez bizi dost artık
SaNe kadar kolpa var selbest kalmış
Bır ona karısmamıstınYATIN AKŞAM OLDU
Bunu alın burdanBır ona karısmamıstın