- 23,642
- 22,034
- 113
Yap bi imkansız kuponda belki gelir senin var ole değişik kuponlarin belki tatili bu kez gidip dediğin yerde yaparsın kankaÇok yoruldum eve döndüm
Yarın nasipse Prag yapacam
Yap bi imkansız kuponda belki gelir senin var ole değişik kuponlarin belki tatili bu kez gidip dediğin yerde yaparsın kankaÇok yoruldum eve döndüm
Yarın nasipse Prag yapacam
Bu konuda dagitimi sadece bana ve atama yap kanka diğerleri hak etmiyor puahhaBu ara son adıma varmadan hep battım
Yoksa iban kayıtlı senin sorun yok öter
Benden bugüne kadar iban isteyen herkesin öter ibanı 😉
Liste zaten 2 kişiydi 3 olacakBu konuda dagitimi sadece bana ve atama yap kanka diğerleri hak etmiyor puahha
Puahha maşallah herkesin listesi 3 kişiymişListe zaten 2 kişiydi 3 olacak![]()
Yoo puhahaha@butragueno adam der susarım puaha
Konu ayakta kalsin diye var gücümlen uğraşıyorum hocam puahhaYoo puhahaha
Bi kerede gelip rol actir ya bu nedir arkadaş hep istiyorsun puahaRoll lazım dşşffşfşgşfş
Elleme beni olsa açtırırım 😁Bi kerede gelip rol actir ya bu nedir arkadaş hep istiyorsun puaha
62 kuruş var hesapta olar mı fşfşfşfşfBi kerede gelip rol actir ya bu nedir arkadaş hep istiyorsun puaha
Daha bu gözler sahit olmadi ona elbet bir gün görürüm ins puahahElleme beni olsa açtırırım 😁
Ölü konu puahhajaKonu ayakta kalsin diye var gücümlen uğraşıyorum hocam puahha
Atam çok bosladi bu konuyu o yuzden millet ölu numarası yapıyor galiba hocamÖlü konu puahhaja
olsa lafı olmaz ciddiyimDaha bu gözler sahit olmadi ona elbet bir gün görürüm ins puahah
Atam fakir olunca herkes fakir puahhaAtam çok bosladi bu konuyu o yuzden millet ölu numarası yapıyor galiba hocam
Saka yapıyorum bacım ben bu forumda para kabul etmiyorum kimseden zaten senin paran olsun benim için kafiolsa lafı olmaz ciddiyim
Aynen aynen bi tane şapşap vardi bu konuda 7 24 aktifti atamin peşinden ayrilmiyordu simdi toz olup buharlaştı puahahAtam fakir olunca herkes fakir puahha
senden değerli değil ciddiyim kalbinin güzelliğini görüyorum senin iyi ki varsın kardeşim 😎Saka yapıyorum bacım ben bu forumda para kabul etmiyorum kimseden zaten senin paran olsun benim için kafi
Kalp gozun acikmis o zman bu iyiye işaret malboro beye sole sana rol yaptırır belki puahasenden değerli değil ciddiyim kalbinin güzelliğini görüyorum senin iyi ki varsın kardeşim 😎