- 22,435
- 23,079
- 113
TebriklerKonum; Budapeşte
TebriklerKonum; Budapeşte
Ne gibi bisilerbalinabetten çekim içinnn bişirler lazımm
Gelen nasıbıde degerlendirmek lazımNasipten ote yol yok atam istemeklende olmuyor bu para ileti geldimi çok rahat geliyor gelmedimi ne yapsan boş
Biri benKaybediyoruz suan en dipteyim olursa zaten konuda para veregiim insan sayısı belli artik en fazla 3 kisi var zaten hakkeden
A.s sabah benden sigara parası istedin nasibin açıldı sen kayboldunSelamlar
kayıp yaşadım kazanç olur mu hiçA.s sabah benden sigara parası istedin nasibin açıldı sen kayboldun
Bahsin kazananı her zaman sitelerdir bebeğim tütün varsa gerisi teferruatkayıp yaşadım kazanç olur mu hiç
Dm bakabilir misin canımBahsin kazananı her zaman sitelerdir bebeğim tütün varsa gerisi teferruat
Dm kapalı zenginmis gibi davranıyorum ,Dm bakabilir misin canım
Doğru 1 sensinBiri ben![]()
Ne tesadüf la benimde 3 kişiKaybediyoruz suan en dipteyim olursa zaten konuda para veregiim insan sayısı belli artik en fazla 3 kisi var zaten hakkeden
Ben bundan sonra olaylara çok farklı bakıyorum gunu kurtarmanın derdinde değilim artık çok büyük vurgun yapmak istiyorum artık onu yapip Seyşeller e gidip hayatimi yasamak istiyorum puahhaGelen nasıbıde degerlendirmek lazım
Benimde aynı isimler seyit yerine bende terim var puahaNe tesadüf la benimde 3 kişi
Suat salih seyit 3S
Bizde ekmeği ıslatıp ıslatıp yiyoruz doktor puahhaKonum; Budapeşte
Kanka Google earth ile dünya turu yapıyorumBizde ekmeği ıslatıp ıslatıp yiyoruz doktor puahha
Puahha biliyorum zaten ya sende para olsa bizim banka hesaplarinda hareketlik olurdu sonraki durağın neresi puahhaKanka Google earth ile dünya turu yapıyorum
Yoksa cepte şehri terk edecek para yok
Çok yoruldum eve döndümPuahha biliyorum zaten ya sende para olsa bizim banka hesaplarinda hareketlik olurdu sonraki durağın neresi puahha
Bu ara son adıma varmadan hep battımPuahha biliyorum zaten ya sende para olsa bizim banka hesaplarinda hareketlik olurdu sonraki durağın neresi puahha