- 80,244
- 53,079
- 113
Küfür detay bilmiyom
Küfür detay bilmiyom
30 Mayıs yeni mekanNiye oynuyon sen zaten anlamadim git işine gücüne bak la
Renkli kocaman küfür yazdı ortaya
Hadi bakalim hayirlisi30 Mayıs yeni mekan
31 Mayıs eski mekan açılışı var hepinizi beklerim parası olmayan gelmesin
Hadi ben kaçtımHadi bakalim hayirlisi
Ne mekanı30 Mayıs yeni mekan
Bende iyi geceler beylerHadi ben kaçtım
Ilk cekim pspara ondan bekletiolar yatip uyucsm sabha anca gelirSen ne anlatıyon dayı io 1 dakkayi geçen çekim yok neyoe çektin sen
Kanka oyle olmuyor iste. Bende de citirdan dukkan var babadan kalma am bu kumarla artik yarisa girmis durumdayiz.Bende öyle maddi bi şeyden de değil yav bu kumar dediğin şey zevk verir, abi hiç zevk vermiyor yav hiç önceden de söylemiştim
Ege muglada nerde otel ben son 4 senedir bodruma gıdıyorum tatile en son biteze gittim gecen yaz30 Mayıs yeni mekan
Papara sıkıntı dayı yaaa trx cekeydin 1 dakkayi gecmezIlk cekim pspara ondan bekletiolar yatip uyucsm sabha anca gelir
İyi geceler dostIyi geceler herkese
Otel’de meyhanelerde Datça’daEge muglada nerde otel ben son 4 senedir bodruma gıdıyorum tatile en son biteze gittim gecen yaz
Almışsın işte la az çok deme çek dizi film izle sonra gene şansını denersin millet 10K parayı bi hafta inşaata gidip kazanıyor2 saat oynadım 10k icinmiydi yani artik tatmin etmiyor bu para beni en sona da 7ler gelse bi 50k verirdi sans iste
Cektim zaten aldim az da olsa yetinmek lazim puahhaAlmışsın işte la az çok deme çek dizi film izle sonra gene şansını denersin millet 10K parayı bi hafta inşaata gidip kazanıyor
Tebrikler2 saat oynadım 10k icinmiydi yani artik tatmin etmiyor bu para beni en sona da 7ler gelse bi 50k verirdi sans iste
GünaydınGünaydın beyler