- 30,266
- 22,243
- 113
Valla yemıs bıldırırler reıs yazmayan okuyan 50 kııs var@Mrlbra ban yedi neden şikayet ettiniz olm
Valla yemıs bıldırırler reıs yazmayan okuyan 50 kııs var@Mrlbra ban yedi neden şikayet ettiniz olm
Yok artık@Mrlbra ban yedi neden şikayet ettiniz olm
Hayır gitmiyorBizden biri değildir bildiren
Ya da bazı kelimelerde direk modlara bildirim gidiyor olabilir suat geçen öyle dıyordu
Kardesım neyi tartısıyorsunuz 5 kısı 100 tl desen şu konuda 40 kısı begenır anında adamlar sotede bekliyorBildirilmemiştir sanmiyorum
Bildirilmiş ama şu an Salih ile yaşadığımız konuşmaya istinaden sanki tehlikeli birisine özelden küfür etmiş olabilirBildirilmemiştir sanmiyorum
Ne tartismasi laKardesım neyi tartısıyorsunuz 5 kısı 100 tl desen şu konuda 40 kısı begenır anında adamlar sotede bekliyor
Bir sey olmaz ya yarin actiririz kafa dinlesin. Alkolu sevmiyorum bu yuzden. Mari icecen abiBildirilmiş ama şu an Salih ile yaşadığımız konuşmaya istinaden sanki tehlikeli birisine özelden küfür etmiş olabilir
Kolay döneceğini sanmıyorum kankaBir sey olmaz ya yarin actiririz kafa dinlesin. Alkolu sevmiyorum bu yuzden. Mari icecen abi
1 haftası var rahatKolay döneceğini sanmıyorum kanka
Süresiz bile yemiş olabilir öyle diyim1 haftası var rahat
En guzeli la parayi bulayim ben de banlatacamKolay döneceğini sanmıyorum kanka
Hayırlara vesile olsunEn guzeli la parayi bulayim ben de banlatacam
İlk kez de yapmazlar öle mıllet ana bacı yapıyor suresız yemiyorSüresiz bile yemiş olabilir öyle diyim
Eğer Öyleyse bu konuyuda kitletirizSüresiz bile yemiş olabilir öyle diyim
Başkan atmış@Shellac reıs kaç gün yedı Salih ban