- 18,515
- 16,838
- 113
Yok süresiz değilmiş neyse çocuk 2 gün kafa dinlerEğer Öyleyse bu konuyuda kitletiriz
Bi önemi kalmıyor
Yok süresiz değilmiş neyse çocuk 2 gün kafa dinlerEğer Öyleyse bu konuyuda kitletiriz
Bi önemi kalmıyor
MutsuzmusınIyi geceler beyler bende ban yemek istiyorum sonsuz
Yoo genel bir bıkmişlik var kumarla ilgili her seydenMutsuzmusın
Suatim hedefe ulastiysak bana sövüp banlanabilirsinIyi geceler beyler bende ban yemek istiyorum sonsuz
Aynen ulastik nasil ulasicaz cok merak ettim 0 la bini carpsanda 0Suatim hedefe ulastiysak bana sövüp banlanabilirsin
Son noktadayim hatta yavas yavas birakiyom diyebilirimUlasmadan birakmak yok beni yariyolda birkma hahaha
Sen ne anlatıyon dayı io 1 dakkayi geçen çekim yok neyoe çektin senO e bnlar ya yeminle papara cekim onaylsnmis para grlmiyo neymis 24 saat surermis neyi onayliosun ozaman
Saka bir yana sevinirim adina kanmaSon noktadayim hatta yavas yavas birakiyom diyebilirim
Kim ban yedi SuatimSon noktadayim hatta yavas yavas birakiyom diyebilirim
MrlKim ban yedi Suatim
BüyükbaşKim ban yedi Suatim
Bende öyle maddi bi şeyden de değil yav bu kumar dediğin şey zevk verir, abi hiç zevk vermiyor yav hiç önceden de söylemiştimSon noktadayim hatta yavas yavas birakiyom diyebilirim
Insallah bakalim dahaSaka bir yana sevinirim adina kanma
NedenBüyükbaş
Niye oynuyon sen zaten anlamadim git işine gücüne bak laBende öyle maddi bi şeyden de değil yav bu kumar dediğin şey zevk verir, abi hiç zevk vermiyor yav hiç önceden de söylemiştim