- 8,447
- 10,675
- 113
bin pişman oldum sorma aq betsonun@Northe aldın mı bets10 30 oran
bin pişman oldum sorma aq betsonun@Northe aldın mı bets10 30 oran
Niye lanbin pişman oldum sorma aq betsonun
Oranı seçmeden yatırım mı yaptınbin pişman oldum sorma aq betsonun
Böyle bonuslari alıp uğraşan erkek 👰👠💄@Northe aldın mı bets10 30 oran
zarzor 1k çözdük alcaz diye siteye attık bu playstation oynuyolar ya bi baskete 33.5 alt ooynadım tüm kasayı çevirmek için son 9 saniye 5 sayı çıkmaması lazım adam gitti attı 3 lük döndü 1.4 saniye kaldı bi potadan diğer pota altına pas verdi 2 lik attı bitti anasının *mı dedim yani parada piç olduNiye lan
Pana 42.5 alt mı aldınzarzor 1k çözdük alcaz diye siteye attık bu playstation oynuyolar ya bi baskete 33.5 alt ooynadım tüm kasayı çevirmek için son 9 saniye 5 sayı çıkmaması lazım adam gitti attı 3 lük döndü 1.4 saniye kaldı bi potadan diğer pota altına pas verdi 2 lik attı bitti anasının *mı dedim yani parada piç oldu
söylemem meto sorgulama lanPana 42.5 alt mı aldın
Sen basketten anlamazsın kesın barça puhahahsöylemem meto sorgulama lan
hala zarf atıyor fdplskfgsdk sen işe başlamadın mı olum daha aktifsin buradaSen basketten anlamazsın kesın barça puhahah
Var @YELTAY yeni düştüloser's içi pasif var mı?
Kabuklu domates yememiş olması lazımVar @YELTAY yeni düştü
Bıraktım sıkerık öle ısı konteyner geldı elle ındırcekmısız dedım ben bıyerden iş ıcın haber bekliyordum çağırdılar vınladımhala zarf atıyor fdplskfgsdk sen işe başlamadın mı olum daha aktifsin burada![]()
2 aydır hergun soruyorum çıkmadı dahaloser's içi pasif var mı?
Sen iflah olmazsın deneme süresini bitirseydin zaten kovulacaktinBıraktım sıkerık öle ısı konteyner geldı elle ındırcekmısız dedım ben bıyerden iş ıcın haber bekliyordum çağırdılar vınladım
Istanbul içi misin dost2 aydır hergun soruyorum çıkmadı daha
@YELTAY boy kac2 aydır hergun soruyorum çıkmadı daha
Yok loser's içiIstanbul içi misin dost
Çıkarsa haber ver sende ben bulamadım2 aydır hergun soruyorum çıkmadı daha