- 18,515
- 16,838
- 113
Önümüzde 1 ay var daha, 4 kere 100₺ atarım ben sana pazardan haftalık alışverişini yaparsınUlan 200 tl ıcın mülayim konusunda mıllet bır bırıne konum atıyor
Önümüzde 1 ay var daha, 4 kere 100₺ atarım ben sana pazardan haftalık alışverişini yaparsınUlan 200 tl ıcın mülayim konusunda mıllet bır bırıne konum atıyor
Ayrıldık abıcım dün akşam 2 sene noktalandıGood&mood coffee deyim gel
Kız yeni aydınlanmısAyrıldık abıcım dün akşam 2 sene noktalandı
Hadi ya üzüldüm metinimAyrıldık abıcım dün akşam 2 sene noktalandı
Bende kanka morel sıfır bakmaHadi ya üzüldüm metinim![]()
La bu bırakır mı o kızı yediriyor içiriyor gezdiriyor bir de üzerine nasıl oluyorsa seviyor aqHadi ya üzüldüm metinim![]()
Bi kız senden ayrılmıyorsa ya yatakta iyisindir ya da paran vardırLa bu bırakır mı o kızı yediriyor içiriyor gezdiriyor bir de üzerine nasıl oluyorsa seviyor aq
O ayrıldı sıktır et burda konuşulacak konular değilLa bu bırakır mı o kızı yediriyor içiriyor gezdiriyor bir de üzerine nasıl oluyorsa seviyor aq
Bız bu dıslerı elma sekerı yiyerek mı döktük amkBi kız senden ayrılmıyorsa ya yatakta iyisindir ya da paran vardır![]()
Barışırsınız bazen mola iyidir, time-out gibi düşünO ayrıldı sıktır et burda konuşulacak konular değil
Metin ağzında diş yoksa düşünebilirim seni bi ara param oluncaBız bu dıslerı elma sekerı yiyerek mı döktük amk
KankammmBız bu dıslerı elma sekerı yiyerek mı döktük amk
TeşekkürlerUlan maasın yüzde 40 nı sıze verdım 1 kısıde tşk etmedı amk
Leptopta bende kaldı isterse ne laptopu derımBarışırsınız bazen mola iyidir, time-out gibi düşün
1Teşekkürler
Bize sekmedi ama teşekkürler boşa gitmesin
Aynı cümle içinde hem doğrusunu hem yanlışını nasıl yazdın aqLeptopta bende kaldı isterse ne laptopu derım
En son girdiğimde o kunuya 2 kişi birbirine bıçak çekmiştiUlan 200 tl ıcın mülayim konusunda mıllet bır bırıne konum atıyor
LepetopAynı cümle içinde hem doğrusunu hem yanlışını nasıl yazdın aq